View Single Post
Old 06 Jan 2010, 18:25   #53
pipes
Guru

pipes

domnule pit,
admit ca sunt si o baba surda. nu ma deranjeaza comparatia. explicatia mai jos nitel.
eu nu am zis despre acel film niciodata ca trebuie sa placa tuturor. departe de mine ideea asta. eram ferm convins ca va incasa mult. si ca va atrage multi spectatori. lucru deja dovedit. timpul va arata daca am gresit sau nu.
in ce ma priveste este un film de aventura care ma multumeste cu atat cat are, care ma destinde, care nu m-a plictisit, care m-a impresiont vizual si nu numai si tot asa. si nu m-am asteptat nicio secunda sa fie 100% original . as face o paralela cu adolescenta mea cand eram mare fan The Prodigy. cam aceeasi mancare de peste. daca e nevoie, intram si in detalii.
ce nu inteleg este miscarea asta dusa la absurd de a demonta ceva ce nici nu exista momentan. asta e james cameron al anilor 2000. si imi pare rau ca desi stiti ce s-a intamplat cu acest film, nu vreti sa recunoasteti (dvs. si multi altii).
ati explicat. dar nu ati convins. din punctul meu de vedere. pe care il consider destul de echilibrat in conditii logice (daca exista asa ceva in acest caz). mi-ar placea sa vad niste critici mult mai scurte/concise. dezvoltate pe parcurs (daca e cazu).
si nu in ultimul rand, va rog, daca va permite timpul, sa-mi indicati, sa zicem, 3 BB substantiale in acceptiune universala. multumesc. (as prefera din ultimii ani)
cat despre PA raman la aceeasi parere. este un film intamplator. dar ramane arta pana la urma. ce-i drept , nu-i stramab.
S

Last edited by pipes : 06 Jan 2010 at 18:37.
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif