View Single Post
Old 06 Jan 2010, 17:27   #49
pipes
Guru

pipes

Exclamation

mie, totusi, nu-mi vine sa cred cum disecati voi un film, care pana la urma reia o poveste deja megarasuflata. dar voua nu va plac blockbusterele ca au fani multi si ca aduc bani necuveniti. pai, windom, tu banii de pe PA unde crezi ca se duc? care a fost pariul acestui film? ca poate sa faca istorie cu 17.000 de coco? nu cred. am mai zis-o pe undeva. cred ca si cei care au realizat filmul, au ramas foarte surprinsi de cum a fost receptionat (ca de realizare nici nu se pune problema - e un film original, plin de suspans, infiorator de infricosator, cu personaje bine delimitate, cu decoruri nemaintalnite, muzica rupta din Iad, etc). nu vreau sa intervin la nivel de cinstire/apreciere/preaslavire a "implicatilor" in "proiect". au facut-o si o vor face altii mai bine decat mine. pentru ce il comparati cu Cloverfield?
stii ce sunt curios. daca turna un amarat de roman/balcanic una astfel de film, ce mai ziceati atunci? aici e marea intrebare!
continuam cu area 51. cand o sa apara.

p.s. inteleg ca trebuie sa ne bucuram cu sume mici si filme la fel de mici, ca in tara asta nu vom realiza un film de mai mult de 5 milioane de ce vreti voi decat poate in 2154, dar nici chiar asa.....

Last edited by pipes : 06 Jan 2010 at 17:35.
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif