View Single Post
Old 06 Jan 2010, 16:13   #47
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Windom:
o doza mai mare de creativitate si "o pondere precis calculata a personajelor" ar fii putut diminua din realism, ori cred ca tocmai asta s-a vrut sa se prezinte, un fel de Big Brother, un spatiu restrins in care e surprinsa o felie din viata (uneori anosta) a celor doi, fara prea multe alte artificii artistice...
Depinde cum o fäceai - tocmai de-aia am explicitat: "pondere precis calculatä". In acea precizie finä, discretä, invizibilä pentru profani, stätea solutia.
Apoi, nu mä refeream deloc la "artificii" artistice, ci la subtilitäti. Practic, e vorba dintre realismul "fotografic" si cel "artistic". Aminteste-ti de "Cloverfield": fäcând abstractie de latura catastroficä (monstru urias, violentä, distrugeri, efecte speciale), si acolo "felia de viatä" pare exact asta: ce s-a nimerit sä filmeze niste tineri surprinsi de evenimente la o petrecere (haotic, amorf, fotografic...) Pare, dar nu e! E foarte atent construitä si dozatä (dar numai un ochi format se prinde)...

Da, si eu cred cä s-a cam gresit topicul aici. Bun, am retinut, blockbusterele au fani. Back to "P.A."
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif