View Single Post
Old 04 Jan 2010, 16:05   #108
nartip
Banned

nartip

Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by redmen:
Atata amar de cuvinte doar ca sa te lauzi ca ai forum si sa te caute lumea pe google ? How lame.
dragule, mult citişi , prost citişi!
ştii tu provebul acela care spune că e mai înţelept să taci şi să păstrezi "misterul" asupra inteligenţei tale, decât să vb şi să înlături orice dubiu?!
************************************************** *********************************
-Stimata Dna.Imi permit aci sa raspund si eu acestui forumist.ESTE al doilea si ultimul meu comentariu dupa trei ani de "adulmecat" pe aici si despre care va scriam impresiile mele...Acum m-am inregisrtrat ca sa pot comenta ca un final si o concluzie.
1)-Cei inteligenti nu se vor supara.In lumea animala-toata-exista o subcategorie care este eliminata de catre colectivitate pentru nocivitatea ei.Aceea este categoria "latrailor",adica a indivizilor care din voluntarism se manifesta inafara caracteristicilor speciei respective,aducandu-i prejudicii.Nu sunt in stare sa vaneze,dar se baga la ospat si maraie la cei care au adus mancarea.
2)-La oameni-similar-exista aceeasi categorie de indivizi,cu aceleasi apucaturi/instincte primare,dovada a imaturitatii lor.Astia sunt cei care stau de dupa gard/usa si scuipa pe toti cei care intra sau ies,ca sa-i "marcheze" cu mintea lor,sa se faca remarcati...in felul lor.EROAREA mare-a noastra in general-este ca apreciem asemenea subspecie/categorie de oameni pentru numarul de "latraturi" si-i declaram "guru" si nu dupa cunostintele in materie.Si pe acest forum sunt cativa latrai care se reped,musca/spurca aduna nr.de postari si urca "ierarhic",ca si cum acesta ar fi scopul forumului.SPECIAL am postat primul comentariu acolo unde am facuto.Si daca ma cauta lumea pe Google va vedea ca eu sunt in stare sa si produc ceva,inclusiv filme,fara sa scuip pe cei care-mi "deschid" usa.
=*= De aceea va scriam ca aici nu este cinemagia-dupa unii/latrai-,ci,este locul unde pot si ei face cate ceva.Rau.Sunteti sincera-sper ca va cunosc bine- si dati posibilitatea unor adunatori de postari-latraturi- ca sa va faca sa suferiti.Si suferiti nemeritat,pentru ca le dati atentie.Nu le mai dati.Vor "muri" de ciuda.Cat asi da sa fiu in capul lor dupa ce vor citi ce-am scris eu aici.Sa te tii "material didactic"pentru ei..Multumesc pentru atentie.
=== TUTUROR,ANUL 2010 CU SANATATE SI NOROC!-Cu respect,nartip
nartip is offline   sendpm.gif