Originally Posted by Gloria:
Buticut, dar nu zceai ca esti acum studenta in Timisoara? Nu astepti pana intra filmele in cinema?
Ce vroiam de fapt, sa-ti spun, nu fara o mustrare in legatura cu locul vizionarii, este sa nu-ti pui Dr. Parnassus cu foarte mari asteptari; tocmai ca sa-ti placa; imi amintesc ca mi-am dorit tare mult la cannes cand l-am vazut in mai 2009 sa ma fascineze acest film; mi-a placut, dar as fi vrut sa am trairi mai intense legate de el. In Romania vine la cinema in luna februarie. Discutam atunci, dar poti citi cronica mea la pagina filmului.
|
Imi amintesc de cronica,am citit-o chiar cand a fost proaspat pusa dupa Cannes si CHIAR as vrea sa pot astepta,dar nu cred ma pot abtine

. Speram sa il vad anul trecut la cinema, Romania fusese printre primele tari care il achizitionase,dar nu stiu ce s-a intamplat. La fel am facut si la Public Enemies si la Sweeney Todd, le-am vazut intr-un mediu,let's say "crappy", dupa care le-am vazut de doua ori in cinema si ulterior le-am si cumparat pe DVD

. Asta e regula mea de aur - daca imi place cu adevarat ceva, o sa imi aduc contributia la box office/merchandising. Mi-a parut rau ca nu am asteptat, dar vad ca nu ma invat minte

. O sa incerc sa fac si cu Parnassus o miscare gen Avatar, cu low expectations si poate chiar sa rezist, mersi de sfat

. Oricum si daca o sa imi placa si daca nu, tot o sa il mai vad o data la cinema in Timi (daca apare in cele din urma) . Sunt chestii pe care nu le pot evita. Iti promit ca daca o sa imi placa si restul,vor beneficia de acelasi tratament - pentru ca pur si simplu savurez experienta de a le vedea pe un ecran mare, chiar daca,dintr-un motiv bizar, la majoritatea filmelor la care ma duc, sala e aproape goala. Ma bucur ca mi-am batut recordul anul trecut si am reusit sa vad un numar considerabil de filme la Cinema City, but I'm a too lazy bum to write about them. O sa incerc sa remediez asta cat de curand. Inainte aveam o scuza ca Aradul nu are cinematografe decente,dar acum nu mai am.Unora nu le place sa vada acelasi film de doua ori intr-un interval scurt,but I don't mind. I'm a movie-lover,movie-goer and movie-buyer

.
Apropo de Johnny Depp, nu are nimeni drum prin Kustendorf in 2 saptamani,sa ma ia si pe mine? Va fi invitatul de onoare la Festivalul organizat de Kusturica. Tare ma mananca sa ajung acolo,dar slabe sanse,gaura din buget e prea mare ca sa iau avion si masina e indisponibila

.