View Single Post
Old 04 Jan 2010, 00:03   #891
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Gloria:
Buticut, dar nu zceai ca esti acum studenta in Timisoara? Nu astepti pana intra filmele in cinema?
Ce vroiam de fapt, sa-ti spun, nu fara o mustrare in legatura cu locul vizionarii, este sa nu-ti pui Dr. Parnassus cu foarte mari asteptari; tocmai ca sa-ti placa; imi amintesc ca mi-am dorit tare mult la cannes cand l-am vazut in mai 2009 sa ma fascineze acest film; mi-a placut, dar as fi vrut sa am trairi mai intense legate de el. In Romania vine la cinema in luna februarie. Discutam atunci, dar poti citi cronica mea la pagina filmului.

Imi amintesc de cronica,am citit-o chiar cand a fost proaspat pusa dupa Cannes si CHIAR as vrea sa pot astepta,dar nu cred ma pot abtine . Speram sa il vad anul trecut la cinema, Romania fusese printre primele tari care il achizitionase,dar nu stiu ce s-a intamplat. La fel am facut si la Public Enemies si la Sweeney Todd, le-am vazut intr-un mediu,let's say "crappy", dupa care le-am vazut de doua ori in cinema si ulterior le-am si cumparat pe DVD . Asta e regula mea de aur - daca imi place cu adevarat ceva, o sa imi aduc contributia la box office/merchandising. Mi-a parut rau ca nu am asteptat, dar vad ca nu ma invat minte . O sa incerc sa fac si cu Parnassus o miscare gen Avatar, cu low expectations si poate chiar sa rezist, mersi de sfat . Oricum si daca o sa imi placa si daca nu, tot o sa il mai vad o data la cinema in Timi (daca apare in cele din urma) . Sunt chestii pe care nu le pot evita. Iti promit ca daca o sa imi placa si restul,vor beneficia de acelasi tratament - pentru ca pur si simplu savurez experienta de a le vedea pe un ecran mare, chiar daca,dintr-un motiv bizar, la majoritatea filmelor la care ma duc, sala e aproape goala. Ma bucur ca mi-am batut recordul anul trecut si am reusit sa vad un numar considerabil de filme la Cinema City, but I'm a too lazy bum to write about them. O sa incerc sa remediez asta cat de curand. Inainte aveam o scuza ca Aradul nu are cinematografe decente,dar acum nu mai am.Unora nu le place sa vada acelasi film de doua ori intr-un interval scurt,but I don't mind. I'm a movie-lover,movie-goer and movie-buyer .

Apropo de Johnny Depp, nu are nimeni drum prin Kustendorf in 2 saptamani,sa ma ia si pe mine? Va fi invitatul de onoare la Festivalul organizat de Kusturica. Tare ma mananca sa ajung acolo,dar slabe sanse,gaura din buget e prea mare ca sa iau avion si masina e indisponibila .