View Single Post
Old 02 Jan 2010, 17:12   #104
nartip
Banned

nartip

Post spil

Originally Posted by StefanDo:
nu-i niciunul

=*= Eu cred ca este un "spil" in mintea acelora care cred ca ceilalti ii cred pe ei suta in suta.Cu atat mai grav este si ca unii dintre noi ajungem la paroxism cu "indignararea" daca cineva nu-i apreciaza acea "valoare" pe care doreste s-o arate si chiar s-o impuna.
-Eu propun tuturor care se afla in aceasta stare de "euforie" sa tina cont ca aici este un loc unde se incearca socializarea/comunicarea pe o tema anume si nu "scolarizarea"cuiva,sau scoaterea sa in evidenta cu ceva deosebit/anume.Varsta reese/se vede din felul cum abordezi si comentezi...si nu este o crima.Fiecare suntem unici in felul nostru si la fel cu ceilalti tot in acest fel.
-Gresim atunci cand nu discutam la tema-oricare-si trecem la persoana.Unele persoane pot sa lanseze o controversa cu intentie sau din necunoastere suficienta.Aceea este pozitia/atitudinea sa si "noi" ne pronuntam -ar trebui- in continuare tot doar la tema.A ne judeca fiecare pe fiecare,a ne "evalua",a ne aprecia si "valorifica" aprecierile,la ce ajuta?Doar se naste raca.Esista si forumuri cu asemenea caracter.
-*- Si dupa tot ce-am zis aci,astept sa trageti din toate pozitiile pentru ca nu ma va atinge/afecta nimic,nici de rau,nici de bine.Eu ma exprim pe blogurile mele si atat.Cu respect,nartip
nartip is offline   sendpm.gif