Originally Posted by miercuri:
Sa ne zica Stefan si Chambord, ca altfel l-as include si eu. 
|
Regulile propuse de mine pt topul "neoficial" presupuneau sa punem filme cu "premiera mondiala" (deja urasc de cate ori am folosit sintagma asta

) in 2009, adica data primei lansari, fie ca ea s-a facut in festival fie in cinematografele din tara X sau Y. E cea mai buna datare istorica a unui film. Altfel un titlu se poate lansa in festival in 2009 dar in cinematografe in 2015 pt ca abia atunci a gasit un distribuitor. In cazul de fata care ar fi data reala a filmului ? Sau daca un film se lanseaza in 234 tari in 2008, in alte 258 tari in 2009 si in alte 245 tari in 2010, care va fi considerat anul filmului ? Iata cateva exercitii si probleme de rezolvat pt vacanta de iarna
Asta am propus eu. Dar daca voi vreti sa bagati "Let the right one in" sau orice alt film recent in topul 2009 n-am nimic impotriva
Cat despre Topul oficial e si asta destul de subred pt ca suntem la mana unor idiotzi de distribuitori care n-au fost in stare sa aduca nici pana in ziua de azi "Happy Go Lucky", de ex., desi este un film excelent si cu mare potential comercial.