View Single Post
Old 31 Dec 2009, 14:34   #226
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by Im.Kino:
Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by Im.Kino:
Let the Right One in e filmul anului 2009 in topul a "n" publicatii si site-uri.

In 2009 a fost lansat, oficial, worldwide (festivalurile nu se pun) - deci e film de 2009, chit ca a fost la TIFF in 2008, de exemplu.
Let the Right One In era in topurile de pe metacritic pe 2008, in foarte multe din ele.
http://www.metacritic.com/film/award.../toptens.shtml

Of... Evident ca era pe metacritic - Astia-s oameni care merg in festivaluri si aleg top 10-uri ce ignora regula premierei domestice. Daca e pe asa, cel mai bun film al anului 2009, pentru mine, e Weisse Band (urmat de Prophete) si la anul, cand va veni la noi si voi o sa spuneti cat e de grozav pentru 2010, o sa va zic ca, de fapt, e film din 2009... si tot asa.

Am vazut Let the Right One in anul asta si nu ma intereseaza cand si unde a fost lansat - pentru mine e unul dintre cele mai bune filme din 2009, period.
Pai asa ai putea sa vii si cu filme din 2007 vazute in anul asta.
Eu am inteles ca regula topurilor era ca intr-unul sa punem filme care au avut premiera la noi in 2009, iar in celalalt filme care au avut premiera oficiala in 2009, dar care nu au ajuns (inca) la noi. Premiera oficiala a lui Let the Right One In a fost pe 24 Octombrie 2008 in SUA si Suedia.
Sa clarifice cei care au facut regulile.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif