@Cinemania - ăăăăă... câte beri la PET de 2 litri ţi-a dat Pitbull ca să-mi ştergi postările?!
îţi repet pentru a 50-a oară: când te deranjezi să-ţi faci treaba aci (vai, ce glumă bună!

) ori o faci până la capăt, ori n-o mai faci deloc! acum încearcă să fii o singură dată corect (altă glumă bună!

) pe acest forum şi du-te şi şterge toate off-topicele de peste tot. dacă nu ştii ce sunt alea am să-ţi dau ceva exemple edificatoare.
PS: îmi pare rău, dar mă văd nevoită să te adăug în topul
punincuriştilor şi moderatorilor varză, pe ultimul loc, ce-i drept, dar şi io şi tu ştim că poţi mai mult.
later edit: şi ce-a "uitat"
domnul moderator Cinemania să şteargă
Originally Posted by keepwalking:
as vrea sa subliniez doar surpriza mea placuta vizavi de cunostintele cinematografice de factura enciclopedica ale lui windom si im.kino, la care se adauga cea a unor useri mai cu vechime, precum bremen1980 sau chambord.
|
Originally Posted by Kramer:
Eu sunt de acord, daca incetati cu certurile astea penibile, dar ca orice lucru penibil...amuzante. 
|
Originally Posted by Liviu-:
Mi se pare chiar o idee buna. Tot o idee buna mi se pare cea a lui keep, de enciclopedie vie in materie de cinematografie  O alta la care ma gandesc e cea de cel mai promitator tanar cinefil si aici ma gandesc la Disciple si Rapture, persoane de maxim 18 ani. Nu stiu daca mai sunt si alti useri cu astfel de varste si cu atata pasiune pentru film, dar cred ca merita luata in seama aceasta categorie. Cum multi ne petrecem timpul prin Cafenea, ceea ce nu e chiar de apreciat, as propune si o categorie pentru cea mai insemnata activitate in topicurile despre filme. Cam atat momentan...
|
Originally Posted by Windom:
Originally Posted by keepwalking:
as vrea sa subliniez doar surpriza mea placuta vizavi de cunostintele cinematografice de factura enciclopedica ale lui windom si im.kino, la care se adauga cea a unor useri mai cu vechime, precum bremen1980 sau chambord.
|
Acum faptul ca ma uit la multe filme si mai citesc, din cind in cind, cite o carte in domeniu, nu ma face un atoatestiutor in ale cinema-ului. Merci oricum pentru aprecieri. Im.kino le merita din plin, ea chiar are un bagaj vast de cunostinte. Nu stiu cum de nu a aparut mai devreme pe aici.  Revenind la oile noastre, sint si eu de acord cu "numaratul bobocilor", no pro...
|
şi subiectul topicului era:
Originally Posted by Disciple:
Ma gandeam ca la final de an sa tragem linie si sa vedem care a fost cel mai harnic, cel mai misto, cel mai amuzant, cel mai enervant, cel mai batut in cap, cel mai degeaba, cel mai prietenos, cel mai tare moderator, cel mai varza mod, s.a.m.d.
Nu ar fi necesar sa existe mai mult de 10 categorii si sa incepem mai intai prin a nominaliza pentru ca apoi sa votam.
Ce parere aveti?
|
PS1: oare de nu-mi plac mine unii ardeleni?! ăăă...