View Single Post
Old 20 Dec 2009, 09:29   #164
Dragomara
Banned
 
Dragomara
 
Join Date: Dec 2007
Location: Axiopolis
Posts: 2,871
Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation

Originally Posted by buticut:
ar fi o fata faina daca nu ar cadea atat de des si de spontan in extreme. De regula imi place imprevizibilul - da' COME ON!!!

In fine, case closed. A fost, a plecat.

@buticut - scuză-mi sinceritatea şi faptul că intervin, dar habar n-ai despre ce vorbeşti, şi acum mă refer la Pauline Kael de pe CineMagia. oricum, e de apreciat trendul, cel pe care cineva are constant gijă să-l alimenteze, cel în care şi tu te înscrii, evident mă refer la trendul oficial.

când nu înţelegi un om, eşti incapabil să-l accepţi şi apreciezi aşa cum este, vina e numai a ta. eu cred că voi greşiţi major atunci când respingeţi pe cineva care nu se înscrie tiparelor voastre (PERSONALE), tipare comportamentale, intelectuale, etc.

problema nu e la ea, ci la voi. oamenii inteligenţi şi bine-intenţionaţi întotdeauna reuşesc să înţeleagă, accepte şi să încerce să schimbe (în bine) mediul în care trăiesc.

Pauline Kael - cea pe care nu am plăcut-o pentru că nu a vrut să mă asculte propunându-şi să trăiască pe propria-i pielicică "admiraţia" Pitbulliană - este, şi după cum merg lucrurile aci - va continua să rămână cel mai IN user CineMagia. păcat că numai eu văd asta.

ea nu a plecat de bună voie, tot la fel cum nici eu şi atâţia alţii abuziv banaţi nu-a plecat.

când interesele personale ale moderatorilor sunt puse ÎNTOTDEAUNA înaintea intereselor CineMagia nu mai e nimic de spus sau de făcut. mă rog, mai poţi scrie şi rescrie, prin alte părţi - ca mine - în speranţa că se va trezi cineva, acolo sus.

mi-e dor de ALS. sper să-i fie bine acolo unde e, şi mai sper să nu fi contribuit şi eu cu ceva la acest dor de ducă.

PS: în ultima vreme simt tot mai acut că eu sunt printre singurii care iubesc cu adevărat CineMagia, pentru că în ciuda abuzurilor constante la care care sunt supusă de 2 ani, încă sunt aici. dacă eu aş fi fost moderator, sau angajat CineMagia () n-aş fi lăsat pe nimeni să plece, aş fi făcut tot posibilul să-mi sporesc "familia", asta şi pentru că într-o lume normală şi morală pasiunile ne aduc împreună, nu ne dezbină, şi nimic nu e mai plăcut decât viaţa în diversitate, mă rog, asta când ştii şi mai ales VREI să vezi binele, frumosul, unicul din fiecare.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif