Pe la-nceputul anilor '90, Vasile Muraru si Nae Lazarescu lansau o sceneta in care povesteau ce-au facut la Revolutie. Spilul era simplu: inlocuiau bautul cu cititul si gata gagurile. Cam asa si eu - dupa o cearta cu o anume fiinta inca draga, am zburat intr-o deplasare. E drept, eu nu prea am baut decat vreo 3 radlere, adica suc cum ii spunea cineva. Insa am reusit sa adorm cu spatele dezvelit si m-a cam tras curentul, ceea ce inseamna ca acum ma dor o multime de oase, incheieturi si muschi. Insa a fost haios: convins ca va iesi Geoana, dupa ce am asistat la bucuria ambilor candidati prezentata in paralel, m-am retras sa-mi inec amarul intr-o duduie. Cand m-am trezit, anchilozat, dupa cum aminteam, m-am cracanat de ras. Atunci mi-am adus aminte de prezenta lui Chirtoaca in spatele lui Base, iar cine cunoaste cat de cat situatia din Basarabia si ce reprezinta primarul Chisinaului in viata politica de acolo, cum imi place sa cred ca e si cazul meu, va intelege cum a reusit Basescu sa atraga acele voturi. Desi aproape 95% poate parea exagerat, nu e tocmai exclus ca in cazul asta rezultatele sa fie pe bune. Pe de alta parte, insa, ma incearca un sentiment de rusine pentru ca stiu un caz concret de fraudare: asociatul meu nu a putut vota - si ar fi votat cu Geoana! - pentru ca s-a oprit curentul in sectia de care apartinea in sectorul 4. A fost de 3 ori intre 7 si 9 seara, iar pana la urma n-a mai votat. Nu in ultimul rand, sunt foarte curios cum a reusit sa ii fure sunca din fasole Base lui Geoana - cat s-o fi milogit la americani?
Last edited by Judex : 08 Dec 2009 at 09:35.
|