View Single Post
Old 07 Dec 2009, 17:48   #1047
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by Dragomara:
io una, am ajuns la concluzia, evident pe propria piele, că pentru a fi conştient de acel lucru, în cazul nostru, Băse, trebuie să trăieşti acea "fericire" pe propria-ţi piele, deci abia aştept să vă belească de vii, la propriu. scuzaţi termenul, de data asta chiar nu are semnificaţie sexuală.

o să fiu aici şi-am să savurez fiecare VIOLARE.

(să mai spun că io o duc oricum bine?! însă tare aş fi vrut mai binele unui om de carcater, cult şi inteligent ).

PS: deşteptare dură şi binemeritată, dragilor!

Nu stiu daca e cazul. Eu tin minte ca am fost foarte dezamagit in 2000, a fost primul meu vot, cand a iesit Iliescu si PSD-ul. Era o situatie economica dezastruoasa, si credeam ca doar Isarescu ne poate scoate din rahat. Cat fusese el premier, un an, indicatorii economici nu mai erau asa prapastiosi. Dar pe urma am vazut ca nu era dracul chiar asa de negru, cresterea economica a continuat si in perioada Nastase, s-au facut pasi importanti spre UE, s-a intrat in NATO, lucruri pe care chiar nu le speram atunci. Nu spun ca regimul Nastase a fost rai, dar nici iad nu a fost, si oricum a fost mai bine decat ce fusese in perioada cederista. Apoi, in 2004 l-am votat pe Base si am avut sperante foarte mari, si o parte s-au implinit, am intrat in UE, desi asta deja se stia atunci.
Bine ca in 2000, tot politicul avea un tel, intrarea in UE si NATO. Acum nu prea stim unde mergem, ce vrem sa facem, dar ce vreau sa spun e ca nici nu e bine sa cazi in disperare, nu se stie ce rezerva viitorul. Oricum, din ce s-a vazut pana acum, viitorul e undeva la mijloc intre viziunile optimistilor si cele ale pesimistilor.

Last edited by marius_em : 07 Dec 2009 at 17:51.
marius_em is offline   Reply With Quote sendpm.gif