View Single Post
Old 07 Dec 2009, 15:34   #1009
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by Im.Kino:
Nu ma tem ca redevenim stat comunist. Mi-e scarba de posibilitatea de a fi condusi de partidul celui mai activ comunist din tara, atata tot. Si asta cantareste enorm.

dar nu te temi de probabilitatea, nu doar posibilitatea, de a fi condus inca cinci ani de un om care si-a relevat din plin tendintele dictatoriale? de un om care eludeaza parlamentul, organizand referendumuri, cea mai scurta cale catre dictatura? de un om care arata cu degetul spre politicieni, clamand ca exista doar EL si poporul? Basescu si poporul! Ceausescu si poporul!

sa inteleg din mesajul tau si al televiziunilor, ca Basescu astepta mandatul 2 ca sa devina dictator.
Sau incerci sa ma convingi ca si in primul mandat a fost dictator?
Ca asa fac dictatorii nu, castiga alegerile la mustata. Si lasa libertatea presei. Si lasa televiziunile sa debiteze toate tampeniile care le trec prin cap impotriva lui.
Dictatorilor mai nou, se pare ca le place sa traiasca riscant.

Eu zic ca inainte sa o dai in sus si-n jos cu dictatura, ar fi cazul sa te mai uiti la ultimul mandat al partidului pe care il sustii. Eu inca ma intreb cum a ajuns atunci Vadim sa fie in turul doi (ca nu auzisem de nimeni care sa-l fiu votat), inca ma mai ingrozesc de cat de multa linste si pace aveam aparent (si ce se intampla de fapt in societate), si cum in general toata media era pro nastase asa subtil sa nici nu-ti dai seama. Nici nu-mi vine sa cred cat de aproape am fost atunci de o super dictatura.

Asa ca da, eu am votat un rau pe care cat de cat il vad. Bunul Geoana n-ar fi fost decat o marioneta.

In alta ordine de idei, ce am auzit ieri la radio despre Basescu si mandatul lui precedent, atunci cand au anuntat rezultatele partiale (caci olandezii nu s-au repezit sa le prezinte ca fiind finale), a fost ca lumea de aici l-a perceput ca un luptator impotriva coruptiei din Romania. Daca asta e parerea strainilor despre el, pe mine sincer nu ma deranjeaza deloc.