Originally Posted by miercuri:
btw, de abia astept sa inceapa circul pesedeilor cu fraudarea alegerilor. mai devreme era un pesedeu pe Realitatea atat de inversunat incat zicea ca s-a facut turism electoral in diaspora O_O
|
pai sigur ca au facut turism. Uite prin cate trece un roman din diaspora care vrea sa voteze acolo:
(sper sa nu se supere ca-l citez aici)
Quote:
Eu la referendumul din 2007 am platit asa: 2x $30 tren dus-intors pana in Atlanta si inapoi. De acolo m-a luat un romanas pana la biserica ortodoxa din Lilburn, Metro Atlanta, unde era sectia de votare. De acolo oamenii aveau treaba, asa ca m-au lasat langa restaurantul romanesc din Suwanee. Nu nimerisem bine, era o zi slaba si nu a mers cu "ia-ma nene". Am chemat taxiul sa ma duca pana la cea mai apropiata statie MARTA din Doraville, $60 (ca metro Atlanta e mare, in total cam trei milioane de suflete). Iar trenuletul m-a dus pana in centru contra unui bilet ieftin, am uitat cat a costat. Era un baiat amabil in fata statiei, daca-i dadeam un dolar el scana un card pe care-l avea si puteam intra. Dar daca m-ar fi prins controlul inauntru fara bilet, as fi imbulinat-o.
|
Asa ca, respect multiplu celor din diaspora care au votat!