Originally Posted by illotempore2002:
Am vazut doar prima jumatate din film si mi-a placut de Sasha Grey. Inafara de modalitatea in care povesteste lucrurile care i se intampla (povesteste intr-un stil tipic adolescentelor americane, terminand fiecare fraza pe un ton inalt, ca de intrebare). Altfel mi-a parut serioasa, implicata, profesionista.
In schimb filmul m-a plictisit foarte tare - pt ce atata repetetitie, pt ce aceeasi situatie repovestita la infinit? ok, am inteles, e criza si afacerile nu mai merg, afaceristii deprima si merg la curve. Jurnalul tipei e cel putin ridicol si chiar nu suscita interes: m-am intalnit cu Dan si am purtat o rochie Manolo si o pereche de pantofi Calvin Klein. Mai, dar fii si tu mai interesanta. Sau tu scenaristule,nu ma obosi cu banalitatile astea.
|
Nici nu se vrea interesanta. E banala. E superficiala. E o sclava a aparentelor. E, dupa cum spuneam, Patrick Bateman varianta feminina (minus sadism si ferocitate). American Psycho e plin de asemenea "banalitati" (romanul intr-o masura mult mai mare decit filmul) - "
Port costum de lina si matase Ermenegildo Zegna, camasa de bumbac Ike Behar, cravata de matase Ralph Lauren, pantofi de piele Fratelli Rossetti"
In ceea ce priveste repetitia, cred ca e menita sa sugereze rutina prezenta in viata personajului.