View Single Post
Old 04 Dec 2009, 10:12   #640
Im.Kino
Guru

Im.Kino

Originally Posted by Gospin:
Originally Posted by keepwalking:
Marius chiar are puncte de vedere coerente si de bun simt.
vreau sa precizez ca Geoana nu a fost slab in seara asta, sau nu a fost mai slab decat ar fi putut fi.
Basescu, prin agresivitatea sa absurda, a dat impresia ca e mai vivace.

revin, Basescu, prin juramantul din seara asta, a recunoscut indirect ca a lovit acel copil.
nu cu pumnul, dar cu dosul palmei, da.
Da, aici vruiam sa ajung, ati vazut ca a jurat ca nu a lovit copilul cu pumnul nici in plex nici in fata, pai de ce n-a zis domle ca nu l-am lovit deloc?
Inca ceva: Ati observat ca Geoana tot ridica mana de pe biblie, probabil de emotie!
Ce-au putut astia sa scorneasca de la tv: ca nu a jurat bine, ridicand mana de mai multe ori juramantul este fals

Asta imi doream - o confirmare a faptului ca Basescu nu e capabil sa minta cu seninatatea lui Geoana: a atins copilul, probabil mai dur decat s-ar putea incadra la atingere, dar nu cu pumnul cum s-a titrat in presa (sorry, dar alti politicieni au omorat oameni pe trecerea de pietoni si nu s-a mai facut atata tevatura, nu uitati unde traim!) - de unde formularea din juramant; Geoana a jurat ca nu a promis nimic unuia ca Vantu, iar asta la mai putin de 24 de ore de la "zen-ul cel de taina". Really...

In plus, apropo de incultura - inca un "care" vaduvit de "pe" la Geoana si m-as fi suit pe pereti... Recunosc, nu i-am contorizat "ca si"-urile.
Im.Kino is offline   Reply With Quote sendpm.gif