Folosesc Windows XP sp3 si nu o sa-l schimb decat daca alt SO v-a merge de cel putin 2x mai repede ca acesta sau daca v-a aparea ceva nou,indispensabil,iar windows nu v-a fi compatibil cu acesta(greu de crezut fiindca sunt patch-uri pt. orice care ruleaza sub windows).
Folosesc pentium 4 HT 3,2 ghz, 2gb ram ,video GF 7600 GT. Le am de 2 ani si trebuie sa ma mai "chinui" inca cel putin 2 ani.Nu sunt adeptul imbogatirii firmelor software sau hardware.
Imi place enorm calculatorul si internetul fiindca doar imaginatia mea are limite pt. ele.
Imi place sa fac de vreo cateva ori pe an "teste" cu componentele software si hardware.Ma enervez atunci cand o dau in bara cu ele si ma bucur dupa ce rezolv situatia.
Odata am oprit pc-ul in timp ce faceam update de bios , sa vad daca mai sunt in stare sa-l pun pe picioare.Nu am mai reusit, a trebuit sa schimb placa de baza,repararea biosului fiind o optiune scumpa: Prima consta in inlocuirea cipului si costa jumatate din costul placi de baza,iar a doua,rescrierea datelor de bios, costa de 3 ori mai mult decat placa de baza in sine

(HOTII CARE MA ENERVEAZA CEL MAI MULT)