claudiu-daniel
Sa nu mergi la vot nu e o optiune ei chiear asta vor sa nu mearga lumea la vot sa poata sa fure cit mai multe voturi.Eu unul de cind ma stiu nu am lipsit nici o data de la votari.In primul tur am votat antonescu,acum ca nu a iesit in turul doi voi vota raul cel mai mic adica Geoana,ca marinarul asta nu pot sa il mai vad.Face dictatura in tara asta,daca va iesi din nou el voi cere azil politic in alta tara vb serios am sa emigrez din aceasta tara daca comunistul asta de basescu mai iasa presedinte,iar o vom lua de la capat cu gasca asta de pleve,boc cel mai mare lingau care la avut romania vriodata,udrea cea mai mare tirfa care a avuto rominia vriodata,elena basescu cea mai inculta persoana care a avuto rominia vriodata,videanu cel mai mare afacerist care face afaceri cu statul si si statul iasa in pierdere mereu,ridzi cea mai insuportabila persoana si mai sunt multi alti.Asa ca daca chear ne pasa de aceasta tara mergeti la vot si votati,dupa mine raul cel mai mic e geoana,mai ales ca am incredere in aceasta coalitie daca e si cei de la PNL acolo,macar cu geoana se poate vorbi cu marinarul nu,de acea nu avem nici guvern pina acum ,avem o majoritate facuta si au dat si un premier dar marinarul nu vrea,vrea sal puna pe lingaul de boc din nou,de acea nu avem guvern nici acum si nici nu vom avea vriodata cu un asemenea presedinte.Pentru mine acest presedinte nu mai inseamna nimic,dar vreau ca romania sa insemne ceva odata si asta doar cu un alt fel de presedinte cu care poti discuta orce.
|