Originally Posted by PoliFanAthic:
Originally Posted by Judex:
Alta problema: voturile de prim tur aruncate pe unii ca Cernea sau Oprescu. 
|
Doar ca idee, de ce n-ar fi si un vot pentru Anontescu un vot aruncat, dat fiind ca 10% este o diferenta insurmontabila in ziua votului?
Si asa, Oprescu si Cernea daca au avut 4% cumulat, deci nu ar fi facut nicio diferenta.
Daca as fi fost convins de vreunul din cei trei zmei, cu siguranta votam cu acela in primul tur. E evident de ce dintre ceilalti candidati, singurul pe care as fi putut pune stampila era Remus - indiferent ce parere am despre planurile sale politice/economice (sau lipsa lor). In plus, mi-a si placut faza de la dezbaterea de la Cluj si mi se pare ca ar fi meritat mult mai multa mediatizare acel eveniment, pentru ca evidentiaza ce sanse reale are cineva sa "concureze" cu marile partide.
|
Pentru ca nu poti compara 20% cu 4% cumulat, pentru ca Antonescu propunea cel mai bun program, ceea ce l-a facut sa se claseze pe primul loc in preferintele intelectualilor de varsta medie - 31-60 crema pupulatiei active - si pentru ca acea diferenta de 10%, redusa la 6%, putea fi acoperita usor daca votantii intelectuali sau mici intreprinzatori ai lui Base sau Geoana ar fi acordat ceva mai multa atentie programelor propuse si nu ar fi votat emotional.
Cat despre Cernea, asta-i un oligofren!!! Am un prieten, absolvent de filozofie, care povesteste:
Quote:
Ei bine, asta mi-a fost chiar "coleg", daca se poate spune asa. Dar n-am aflat decat prin anul 4. Prima data l-am cunoscut ca fiind coleg cu iubita mea care era cu doi ani mai mica in facultate. Dar ulterior am aflat ca de fapt el retrogradase vreo doi ani, ceea ce ar insemna ca Cernea a fost coleg initial cu mine. Acum de pe blocul lui aflu ca a fost in Serbia unde a vazut zburand o racheta. Cat curaj!!!. Eu nu l-am vazut nici pe la scoala, nici prin biblioteca, dar tinea acasa un cerc de discutii. Cu discutii probabil despre eliminarea religiei de peste tot (deh, textele lui Liiceanu din primii ani de la lansare au stigmatizat mental pe multi care s-au cramponat de ele) si despre libertatea gay. A terminat in 2002 ... deci haaat muult dupa mine , in schimb pleatele alea i-au ramas intacte ...
Bay ce panarame !!!
|
So, let's get real. Cernea?
@Pit
Pai bem o bere sambata inainte de alegeri sau duminica dupa.