Fie, Pitbull. Anti-PSD. De ce anti-PSD? Eu nu sunt votant PSD, (de fapt nu sunt votant al nici unui partid parlamentar), dar ce nu inteleg e de ce trebuie sa fie lumea, la 20 de ani de la Revolutie, atat de ahtiata impotriva PSD. Sigur, toti avem preferinte politice, dar nu inteleg cu ce e mai superior un votant PDL decat unul PSD? (eu nu vad nici o diferenta intre partide, toate sunt la fel de corupte, nu exista bun si rau, doar compromisuri in toate taberele).
Pana una alta si PSD are 30%, ce ar trebui sa faca aia 30% acum, sa iasa si ei in strada? Sa-si scoata toata partidele oamenii in strada, nu sa le sustina, ci sa fie "anti", si sa ne batem ca nebunii, pentru ca "there can be only one".
Eu inteleg asa din ce s-a intamplat la Timisoara. Geoana si alaiul au vrut sa profite de simbolismul Timisoarei in scop electoral. Base a organizat o manifestare "anticomunista", pentru ca pentru unii comunismul inca mai e problema numarul 1 in Romania (da-le-n ma-sa de criza, locuri de munca, si alte asemenea nimicuri). Oricat de anticomunisti ar vrea omuletii sa fie, realitatea e ca suntem in campanie electrala, si manifestarea asta nu poate fi scoasa din acest context.
|