Fac si eu ca Badea....nu votez pentru ca nu am cu cine.Cu toate ca ma gasesc, ca ideologie si doctrina, in cea social-democrata nu il sustin pe Geoana nici macar daca ar fi canditat ca independent, imi surade si ideea democrat-liberala insa ceea ce partidele reprezinta, daca se poate spune asa, nu mai este dorinta cetateanului de rand care si-a investit increderea prin vot in dansul, ci intentiile clar partizane, interesele. Imi pare rau ca nu pot vota un partid care sa ma reprezinte, care din punct de vedere ideologic, imi poate satisface opiniile si dorintele.Vorbesc de partid pentru ca lucrurile stau si mai rau cand vorbim de candidat.Cand te gandesti ca doar 4% din populatie au incredere in partide si imediat ai impresia ca un candidat independent va iesi clar invingator, ba chiar, evident, va optine o majoritate absoluta fara sa mai fie nevoie de un tur 2, alegerile propriu-zise te tresesc la realitate si iti arata faptul ca un sondaj ramane un sondaj si ca opiniile electoratului sunt de-adreptul ambigue.De forma ca, una zic, si alta fac.
In ceea ce ii priveste pe cei doi, de-ar respecta valorile partidelor pe care le reprezinta ar fi ceva maret, ar schimba multe lucruri, ar face ca totul sa fie politic, si sa termine cu dorintele avare pentru putere.