View Single Post
Old 01 Dec 2009, 18:40   #475
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Nu sunt convins că toţi care scriu aici înţeleg ce are de gând fiecare dintre candidaţii pe care îi susţin. Iată de ce v-am recomandat testul de la busolapolitica.com.
Eu unul am făcut testul încă dinainte de turul întâi, pe care l-am boicotat ca şi pe cel de-al doilea, de duminică. Dar iată rezultatele, ca să ştiţi cu cine staţi de vorbă: Vadim Tudor 51; Antonescu 30; Geoană, Oprescu 21; Becali -10; Kelemen -29; Băsescu -51. Rezultatul m-a surprins şi pe mine, pentru că, deşi l-am votat pe Vadim Tudor în 2004, m-am săturat şi dezgustat de mult de el. Fac această precizare pentru cei cărora acum le pute Iliescu - deşi e numai o voce între multe altele într-unul din partidele care vor forma noul guvern - dar în 2004 l-au votat ca disperaţii, că, vezi Doamne!, atunci nu avea mâinile pline de sânge.

Legat de dilema Băsescu-Geoană, vă repet că nu mă interesează lupta în sine, pentru că eu sunt convins că primul a pierdut deja partida, deşi, în ciuda forţei covârşitoare a adversarilor, ar fi avut şi el şansele lui, dacă n-ar fi comis atât de multe erori neforţate. Văd că în ultima vreme e destul de bine sfătuit şi preia cu succes ideile genial-salutare ale altora ("E un trucaj ordinar" - Cseh, "Preşedintele n-a văzut bine" - Pătrăşcoiu etc.), dar e prea târziu, odată ce adversarii s-au înţeles deja şi pe faţă şi chiar în scris. Ce vreţi?, vorba pătrăşcoiului, "în miopia lui"...
Puţine expuneri de pe forum sunt atinse de inspiraţia autorilor de mai sus, restul fiind mai mult enumerări de lozinci pedelist-băsesciene. Dintre cele interesante, vă semnalez celor care nu aţi avut timp să citiţi tot ce s-a scris în cadrul acestui subiect pastila "El e wilcardul" scrisă de Pitbull, o mostră de naivitate, schematism şi extremism prefăcute. Ea mi-a amintit, prin stilul de scenariu cinematografic, de fostul şef de la AFI al maestrului (unul pentru care probabil Pitbull chiar ar "ţine lada cu muniţie" ), care întrebat de un student în timpul unei întâlniri a candidaţilor din cadrul campaniei electorale pentru primăria Bucureştilor din 2000 cum ar rezolva el problema copiilor străzii, a răspuns ceva de genul: "Păi în primul rând, îi strângem pe toţi de pe străzi, de prin canale şi îi băgăm în azile. Ei vor căuta să evadeze de acolo, să sară gardurile acelor instituţii şi să se întoarcă în canale, dar, când vor ajunge în stradă, (suspans!) vor găsi capacele sudate!!!"

Last edited by Ipu : 01 Dec 2009 at 19:06.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif