View Single Post
Old 29 Nov 2009, 19:14   #410
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Im.Kino:
"Raul" Basescu e o gluma pe langa ceea ce implica Geoana. Ideea ca, undeva in umbra (sau, de ce nu, pe fata, ca la sfatul batranilor) Iliescu (caz de puscarie sau pluton de executie) ar putea da sfaturi apropo de cine sa fie ministru si cam pe unde, imi provoaca o greata incomensurabila. Atat timp cat a aparut la televizor pentru declaratii a la "omul de bine", inseamna ca individul exista si, in PSD, e la fel de pretuit ca intotdeauna. Prin urmare, calcul simplu - votezi Geoana, votezi Iliescu. Daca esti okay cu asta, du-te apoi si pune o floare pentru amaratii din mineriade.
...Nici eu n-as fi putut sä zic mai bine.

Pe lângä mesajele unora de mai sus, care îmbinä räutatea cu prostia ca träsäturi genetice, existä si interventii ale câtorva oameni plini de calitäti, pe care-i respect si iubesc (Keep, Corinka...), dar care sunt paraleli cu politica (au argumente inteligente, juste, la nivel teoretic, dar inadecvate pe plan pragmatic - eroarea provenind dintr-un mic hiatus al relatiei cu realitatea; no problemo - si eu sunt paralel cu multe, si recunosc cä existä multe laturi ale realitätii fatä de care pot admite hiatusuri mari, nu mici!). Douä-trei voturi inocent-gresite nu vor conta pentru tarä - dar pentru constiintä, da. La drept vorbind, asta mä intereseazä mult mai mult.

Last edited by Pitbull : 29 Nov 2009 at 20:34.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif