L-am vazut acum vreo 2 saptamani si m-a dezamagit.Crunt.
Daca nu esti in general amator de horror iti poate oferi senzatii tari in anumite momente,dar pentru unul ca mine care se uita la multe productii de gen filmul asta a fost o frectie totala...
De ce?
Pai in primul rand mi s-a parut ca modul ala de filmare a fost de la inceput o idee ostentativa pentru ca e cam paralel cu intensitatea povestii...
In al doilea rand nu stau sa judec povestea unui film horror si daca acesta ma sperie inseamna ca efectul a fost scontat si pot trece cu usurinta peste unele stangacii...
Dar aici scenariul e atat de cretin incat efectiv la un moment dat m-am plictisit chiar daca toate giumbusclurile alea cu camera si in general modul de filmare trebuiau sa te tina in priza(mai mult de juma' din film fiind dintr-un singur cadru - acela din dormitor).
O singura idee mi s-a parut calumea,dar fiind tratata atat de prost nu iese foarte mult in evidenta

aca ai stii ca se intampla ceva straniu cu tine si ai dovezi clare in legatura cu acest lucru cum ai controla aceasta situatie?
Enfin,filmul a fost sub asteptarile mele...