Thread: Horror 2009
View Single Post
Old 28 Nov 2009, 08:40   #72
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Am văzut Skjult şi într-adevăr e un horror de primă clasă. Am avut dreptate atunci cînd am zis, după ce am văzut trailer-ul, că pare un horror interesant (e unul dintre filmele la care ceea ce promite trailer-ul oferă şi filmul, ba chiar mai mult). În rolul principal l-am reîntîlnit pe Kristoffer Joner, pe care îl văzusem şi în Naboer (un alt thriller/horror de nota 10, în opinia mea) – în ambele filme tipul a făcut o impresie foarte bună.
La început filmul pare a fii doar o altă variaţiune pe tema caselor vechi & bîntuite, lăsate moştenire de o babă ursuză, dar e doar o impresie de început, deoarece plotul e mult mai inteligent, reuşind să îmbrace ceea ce practic poate fii considerat un thriller în toată puterea cuvîntului, într-o haină (aparent) supranaturală.
Suspansul şi momentele creepy sînt cu carul, aşa cum îi stă bine unui horror care se respectă, iar stilul de filmare este absolut superb.
În concluzie, e unul dintre cele mai bune filme horror pe care le-am văzut anul ăsta şi nu pot decît să mulţumesc Cinemaniac-ului pentru că l-a scos la înaintare de pe acum (filmul, din cîte am auzit, va fi unul dintre cele alese pentru After Dark Horror Fest din ianuarie...)
Highly recommended...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif