View Single Post
Old 27 Nov 2009, 15:46   #332
not.Who.you.think
Novice

not.Who.you.think

D.p.d.v. al "talentului actoricesc" acem doi candidati total diferiti.
Basescu un orator impecabil care de multe ori da senzatia ca ceea ce spune vine din adancul sufletului, acest fapt fiind influentat de ajutorul oaselor lacrimale ale presedintelui. In 2004 a avut un mare impact cu discursul lui spre majoritatea tinerilor avand in fata nistre "monstri" cu care se lupta (Nastase - Iliescu).
Geoana este un excelent gesticulant o medota folosita foarte des in U.S.A. (ex Obama, Bush etc). Un alt atu al lui Geoana in discurs este constanta vocii, indiferent de subiectele dezbatute. Un minus ar fi ca domnul Geoana este cam "rarait" fapt cel ii micsoreaza seriozitatea sonora a discursurilor.

In primul tur eu am votat cu Cernea (rockeru). In al 2-lea tur, amintidu-mi intodeauna de incredibilele acte ale mineriadelor si a situatie Romainiei pana in 1996, dat fiind si filmuletul recent cu "Basescu si copilul" voi merge sa votez cu Basescu.
Sincer sa fiu parca Romania a inceput sa se zbata in a iesi din mocirla in 2004. Sunt constient ca nu s-au facut multe lucruri insa sunt mai multumit decat eram in perioada 94-2004.
not.Who.you.think is offline   Reply With Quote sendpm.gif