View Single Post
Old 27 Nov 2009, 15:19   #330
Floydman
Guru

Floydman

Originally Posted by Pitbull:
Nu, pe mafiotii care si-au consolidat pozitiile începând din 1990, si pe care în cei cinci ani de mandat de pânä acum n-a reusit sä-i släbeascä atât cât ar fi trebuit.
Intâi i-a häituit cinci ani, rezultatul a fost slab, acum vrea sä mai insiste.
Uite cä tine.

glumesti, maestre? te intreb...cu ce i-a haituit? cum i-a haituit? cu cine? ai vazut tu vreo haituire concreta? ca eu n-am vazut.

am vazut in schimb numele lui fra-su asociat cu traficul de arme, am vazut borduri duble in bucuresti marca PDL Videanu (e o minune, in occident s-ar fi dat foc la primarie de catre cetateni nemultumiti pt asa ceva) am vazut o facatura care contine un amestec de spionaj international si interese interne in cazul Hayssam, am vazut un personaj absolut aberant trimis in parlamentul european (pe fi-sa) si am vazut-o si pe elena udrea. ah, si o casa luata la pret de nimic cand era primar.

adevarul in jurul acestor "vederi" ramane fara indoiala discutabil. dar doar asta s-a vazut la base. adica exact ce s-a vazut si la celelalte cercuri de interese.

cu asta a "slabit" Basescu pe moguli? sau cu ce, ca nu imi vine. zi sa-i zic!

iar teza cu influentzele mogulilor o vad ca supraevaluata. Dom'le, Patriciu si Vantu stau cu fundul pe o carutza de bani. Teoretic NU AU NEVOIE nici de favourile lui Geoana si nici de un anume presedinte, care nici macar nu are, constitutional vreo parghie puternica sa ii impiedice pe ei sa faca ceva anume.

Sunt mult prea bogati ca sa ii mai intereseze ceva. Cred ca acest conflict intre ei si base e mai mult la nivel de ambitii si orgolii decat la nivel de bani.

Last edited by Floydman : 27 Nov 2009 at 15:27.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif