gest in joaca
sunt anti basescu dar cred ca este ceva necurat la mijloc. nu pot spune 100% ca nu sunt expert. nu sunt de acord cu sobi ceh casccadorul care a zis ca mana nu se poate intinde atat de mult. ce trebuie explicat : umarul lui basescu se misca, fapt ce poate explica miscarea mainii catre baiat, tipa cu petitia intoarce capul, tipu cu microfonul intoarce capul. nu puteau fi toate truncate. parerea mea este ca basescu a facut un gest ca si cum ai da unuia peste fata. copilul si-a retras capul si gata. nu a fost contact. mana care apare in stanga a fost pusa. cred ca multi s-au jucat cu astfel de gesturi si inteleg miscarea atat a minii care se duce dar se opreste in ultimul moment cat si a persoanei vizate care remarca gestul si trage capul ca sa nu fie lovit.
regretabil e totusi raspunsul lui basescu in direct. tipu a fost intodeauna spontan. de data asta nu. iar chestia cu mi-o fi spus ceva urat arata ca el considera ca este normal sa lovesti un copil daca iti spune ceva urat. a zis ca explica a doua zi. presat probabil de staful de campanie si in conexiune cu ce spunea turcescu care a remarcat perfect ca orice om normal poate spune eu nu am dat niciodata intr-un copil (decat al lui eventual care e regretabil dar asta e si evident la fund nu peste fata) a venit ulterior si a facut o declaratie “politically correct” ca nu a dat niciodata intr-un copil. tardiv, prima replica ramane.
daca aduni pasarica, furtul telefonului mobil, asaza-te pe masa sa-ti arat si altele ce nu imi vin acum ca nu stau sa inventariez timpenii se ajunge la un tipar al caracterului lui basescu.
eu inteleg un lucru. miza e imensa. basescu nu vrea guvern fara pd ceilalti nu vor guvern cu pd. problema nu e ca cineva va castiga bani. marea problema e ca cineva va pierde bani.
p.s.
la prima vedere si mie mi s-a parut ca pustiul rade. dupa ce am vazut de zeci de ori mi-am schimbat parerea pe fata lui vad o grimasa nicidecum ras
Last edited by victor : 27 Nov 2009 at 09:43.
|