Originally Posted by Pitbull:
............mafiile, haitele, gästile si bisnitarii se armonizeazä, conlucreazä, furä în ticnä, cu acoperiri reciproce, se fortificä - iar sansele de a le mazili cândva acel ceva/cineva pe care-l asteptäm scad. Am väzut asta cu ochii nostri, mai ales în mandatul 2000-2004, când P.S.D.-ul jefuia tara, falsifica justitia, se cäca pe noi toti, pe fatä si râzându-ne-n nas.
........................
Dar pânä atunci, sper sä-i calce în picioare pe toti ästia, Iliestii si Nästasii, Täricenii si Crinii, Voiculestii si Vadimii, si restul menajeriei. Chiar si ilegal, chiar si neconstitutional, chiar si cu pretul compromiterii pe plan european si mondial. Sä-i futä direct, sä-i condamne abuziv, sä-i deporteze, sä trimitä comandouri sä-i asasineze - sau, cel putin, sä-i ajute sä se sfâsie între ei, sä rämânä cât de putini si de slabi se poate.
..............
|
Parca ai vorbi de Vadim. Cu singura diferenta ca asta i-ar calca in picioare si pe Basei, Udreni, Ritipoance, Berceni, Paunesti(exista si alti moguli daca nu stiai care au furat mai mult decat Voiculescu), Boureni, Videni, Asfaltisti, Cocosei si restul menajeriei.
Realitatea este insa alta. Institutiile abilitate lupta impotriva coruptiei nu presedintii. Iata ca au fost 5 ani si nu a facut nimic impotriva lor. Si asta pentru ca nu poate in calitate de presedinte. Ba chiar s-a aliat cu Hrebenciucii si eVanghelistii. Spune-mi tu cu mana pe inima ca va zdrobii coruptia in urmatorii 5 ani. Va trebui insa sa recunosti ca pentru asta va trebui sa inceapa cu el.
A fost votat tocmai pentru ca au furat aia intre 2000 si 2004. Nu va mai fi votat acum pentru ca e numai gura de el si nu face nimic concret. Mai corect era sa faca precum Constantinescu si sa recunoasca ca nu poate ce si-a propus. A spus despre Constantinescu ca nu a lasat nici o dara in urma lui. A fost primul moment in care am inceput sa vad ce e Basescu cu adevarat. O marlanie ce prevestea ceea ce urma. Constantinescu insa e de alta factura, nu va spune ca Basescu a lasat in urma lui o dara, o dara urat mirositoare.