View Single Post
Old 23 Nov 2009, 20:40   #200
Judex
Banned

Judex

Nu am urmarit nici eu azi televizorul, ba chiar am pierdut inclusiv meciul Stelei de la Ploiesti! Stiu sigur de castigarea Bucurestiului de la stafful PNL. Iubita unui amic mi-a spus aseara la telefon ca se uita la diverse emisiuni si astfel a aflat ca nu e vorba numai de Capitala, ci si de alte mari orase.
Altfel, eu imi doresc sa se clarifice in ochii electoratului statutul PD(L): un partid de stanga, exact ca si PSD. Natural este ca cele doua formatiuni sa fuzioneze, nu sa se lupte. Pentru mine este cat se poate de clar ca aceste partide sunt alcatuite in jurul a doua persoane: Iliescu, respectiv Basescu. Sunt de fapt doua mari grupuri de interese, doua mari gasti ale aceluiasi partid: comunistii. Tocmai de aceea finala Base-Geoana este una dezastruoasa pentru Romania: oricare ar iesi, tot un comunist ramane in frunte. La 20 de ani de la 'caderea' regimului!!!

Update: am fost indus in eroare. Potrivit ziarului Romania Libera se pare ca Antonescu nu a castigat Bucurestiul si marile orase, ci doar s-a plasat inaintea lui Geoana. Chiar si asa, daca se intampla asta si la general, ar fi fost sanse foarte mari ca el sa-l bata pe Base in finala. Asa, Dumnezeu cu mila!

Last edited by Judex : 24 Nov 2009 at 02:40.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif