View Single Post
Old 23 Nov 2009, 18:19   #197
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
end of story!

Originally Posted by Pitbull:
O micä precizare: prin "câstig" nu m-am referit la un beneficiu personal; la fel de valabil poate fi si dacä folosul unei actiuni e un avantaj pentru un tert, un necunoscut, un cine stie cine - sau mai multi...
asta ar fi valabil într-o societate ideală, una profund morală, cu înalte aspiraţii culturale, spiritale etc deloc cazul societăţii noastre contemporane, din păcate.
şi apoi ăsta e jobul lui Dumnezeu, iar eu nu am pretenţia să-i iau locul.

Originally Posted by Pitbull:
Ca atare: cine, ce câstigä, dacä tu spui de foarte multe ori pe zi "prostilor, prostilor, prostilor", si nimeni nu te crede - nici împricinatii, nici martorii - singurul rezultat fiind înräutätirea sentimentelor fatä de tine... si, desigur, timpul pe care l-ai consumat fäcându-i prosti pe respectivii! Deci, nimic pozitiv, doar ceva negativ. Si atunci, ce rost are - efortul, faptul, actiunea? Nu era mai util sub toate aspectele sä-i ignori, sä-i lasi în "prostia" lor, si tu sä-ti folosesti mai avantajos timpul (eventual, cu oamenii despre care esti convinsä sä li-l acorzi)?

unde am conştiinţa împăcată că nu te mint, eu sunt cea care câştigă, în primul rând. repet nu mă interesează imaginea atâta vreme cât trebuie să mint pentru o imagine frumoasă.
nimic mai pozitiv şi plăcut ţie însăţi decât a-ţi descărca sufletul (vb vine suflet) în faţa celui responsabil de acel sentiment.
evident că-i ignor pe proşti, dar se cade să ştie şi ei de ce. prefer să mă urască cunoscându-mi adevăratele opinii, decât să mă placă făcând cine ştie ce supoziţii. nu e vina lor că sunt aşa cum îi percep eu, nu e vina mea că nu dau numai peste oameni inteligenţi, frumoşi sufleteşte, toleranţi etc. nu e vina lor că şi ei poate simt la fel despre mine, cu deosebirea că pe mine nu mă intresează, şi nu mă afectează atâta vreme cât eu mă cunosc cel mai bine, mă înţeleg cel mai bine şi mă suport cel mai uşor. când voi întâlni pe cineva care va face toate astea mult mai bine decât mine mă voi schimba, probabil, după mintea şi sufletul lui/ ei.

no, şi acum gata. topicul ăsta nu e despre mine. sau despre cum crezi tu că ar tb să fiu eu.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif