Originally Posted by Pitbull:
Te vom primi cu drag, dar avem o rugäminte (nu "conditie"; doar rugäminte): dezbarä-te de näravul de a folosi maniacal cuvântul "prosti" cu privire la restul lumii. Stiu cä pe noi nu ne consideri asa, dar pe mine mä doare când väd cum tot arunci cu el în stânga si-n dreapta, întrucât conditiile specifice si contextul concret fac ca, în aceastä situatie, sä aibä un singur efect: acela de a te lovi doar pe tine însuti, ca un bumerang.
|
te rog, să rămână numai între noi, niciodată, dar niciodată nu acord calificative fără o complexă analiză (ANTERIOARĂ). îmi plac cuvintele, dar nu m-am jucat şi nu am să mă joc ever cu cele care cred eu că definesc o persoană. deci "prost" la mine nu va fi niciodată un răspuns pe care-l dau la mânie, ci doar o constatare.
asta e. şi asta sunt. poate că e mai greu de observat din scris, însă-mi place enorm să analizez oamenii, să comunic, să contemplu, să admir, să încerc să înţeleg, şi mai ales să-mi afirm părerea.
concluziile mele sunt doar rezultatul diferitelor momente în are l-am ascultat/ văzut/ citit şi înţeles (prin prisma minţii mele) pe X sau Y. atât.