Nu ma refeream neaparat la votul de acum cand am sustinut ca as vota PNL-ul, iar ceea ce sustin e tocmai contrariul, ca nu trebuie sa depinda de partidul lui.
Originally Posted by victor:
In mod gresit s-a creat ideea ca un presedinte trebuie sa faca in partidul lui sau sa depinda de partidul lui.
|
Nu s-a creat in mod gresit aceasta idee. Poate teoretic e gresita, dar practica e cat se poate de adevarata. Nu avem candidati care sa se desprinda de interesele partidului, poate doar Basescu pare sa le dicteze, dar Geoana si Crin se incadreaza chiar in aceasta idee gresita.
Nici n-am sustinut ca ar exista un astfel de partid, eu mi-am exprimat doar o dorinta. Consider insa ca PSD-ul si PDL-ul au oameni politici mai puternici decat PNL-ul, asta din punctul de vedere al imaginii pe care si-au creat-o. Cei din PNL mi se par putin cam stersi. Dar asta poate fi doar impresia mea, mai ales ca nu prea mai urmaresc politica de vreun an.
Si am uitat sa completez in mesajul precedent: Intre Basescu necontrolat de partid sau Antonescu controlat de partid s-ar putea sa nu fie mare diferenta. Nu vroiam sa se inteleaga ca interesele lui Basescu ar fi neaparat mai nobile decat ale celor care controleaza PNL-ul.