View Single Post
Old 22 Nov 2009, 20:46   #174
Floydman
Guru

Floydman

detest psd ca de altfel orice formatiune politica romaneasca importanta, dar concluzille mele ar fi urmatoarele:

1. Predictia mea ar fi ca Basescu a pierdut alegerile (se va vedea in turul 2), pentru ca si-a creat incet si sigur imaginea de ilustru gurist, cu slabe realizari specifice functiei sale constitutiuonale (a se citi aproape inexistente) si subtil ocrotitor de interese dubioase unor camarile. Votul in turul 2 va fi anti- Basescu, cum a fost si in turul 1, adica B va pierde la diferenta foarte mare.

2. Prezenta si raspunsul DA la referendum reprezinta totusi, dincolo de motivele pe care Basescu le-a avut sau nu sa il propuna, reprezinta meritata palma a unui electorat parca mai viguros ca alteori, data unei clase politice execrabile. Nu ii voi vota sub nici o forma, dar macar amarul va fi mai putin acut decat daca ar castiga bandele de pseudocapitalisti pdl-isti.

3. PSD e o gasca sinistra. Dar e singura gasca din Romania ce a putut, furand cu toate mainile, face o (semi) autostrada in eterna si fascinanta Romanie. Ailalti au furat fara sa faca cine stie ce. Doar borduri duble, te uitai pe strata si te apuca plansul.

Raman la convingerea ca romanii sunt mai performanti pe scena mondiala sub un lider autoritar si luminat, ei nu au democratia in sange si nici nu prea sunt dispusi/ capabili sa o invete. De aceea cred ca solutia unei republici prezidentiale este cea care ne trebuie in momentul de fata. Dar nu cu Base presedinte. Basescu nu are viitor politic in Romania. As zice ca e foarte bine, desi recunosc ca acum 5 ani l-am votat.

Last edited by Floydman : 22 Nov 2009 at 20:50.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif