View Single Post
Old 21 Nov 2009, 17:18   #8
not.Who.you.think
Novice

not.Who.you.think

Originally Posted by Laurafcd:
Bai, daca citesti cartea poate ca e mai ok. Asa cum mi se pare mai ok si sa citesti Harry Potter sau Stapanul Inelelor decat sa te uiti la filme. Nu stiu, dar cartile oricum te mai cultiva un pic. Dar nu pricep cum poti sa fii atat de obsedat de un film cu vampiri, care mai este si foarte prost.

Prin ceea ce ai spus se vede ca faci parte dintr-o generatie mai "invechita" Poate ca din punct de vedere al dezvoltarii imaginatiei ar fi fost mai bine o lectura a LOTR sau Harry Potter, insa in ziua de azi asimilarea informatiei se face muuult mai rapid. Partea melancolica din mine tinde sa-ti dea dreptate insa ecranizarea trilogiei LOTR si primele 3 H.P. imi zic clar sa te contrazic. Au fost filme bine foarte bine realizate.
In vederea filmelor de "groaza" de azi iti dau perfecta dreptate. Se creeaza un interes mult prea mare pentru aceste filme fata de calitatea pe care o au.
Personal de la Elm street Nightmare adica dupa 90 nu cred ca au mai existat filme horror bune. Poate cateva sclipiri insa si acelea au fost mai mult axate pe partea psihologica decat pe horror.
not.Who.you.think is offline   Reply With Quote sendpm.gif