View Single Post
Old 21 Nov 2009, 09:32   #64
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation chiar n-am timp, dar unde oricum sunt o nerealiază, treacă de la mine! :P

Ce făcuşi Liviule mamă, editaşi postarea după ce tocmai promişeşi că nu mai spui/ scrii nimic?! Ba mai mult ai adus elemente şi referiri dintr-o postare ce încă n-a fost citită?! Ha?! Călătoriile în timp chiar “e” posibile, deci! Hm…

“dumneata” în stânga, “dumneavoastră”-n dreapta, să mor io de înţeleg la cine te referi?! E total exclus să fie vb chiar despre nerealizata, inculta, ţăranca din comuna aceea al cărei nume nici acum nu ai reuşit să-l asimilezi şi explici?! Nooo nici ea şi nici io nu credem că despre dânsa-i vorba.

Am încercat aseară să mă pun în locul tău, şi uite la ce concluzie am ajuns:
Eu Liviu, un tânăr de 19-20 de ani, foarte cult, plin de realizări, venind din vestita metropolă multi- şi ultra-culturală a Vasluiului, mă simt de-a dreptul vexat că Dragomara (incultă, tărancă, nerealizată) mă roagă să-mi postez vârsta la profil pentru că nu vrea să citească, pe acest forum, persoanele sub 30 de ani, asta în primul rând unde acest forum foarte cult, despre filme, abundă în recenziile şi postările mele extem de valoroase, mă simt deci vexat şi ca să-I demonstrez IQul meu, cel pe care ea n-o să-l atingă-n 10 vieţi, îi reprosez public tarele evidente de caracter şi intelectuale, cele pe care le-am descoperit şi hiper analizat în multele noastre întâlniri şi discuţii, faţă-n faţă în comuna aia al cărei nume iar îmi scapă.

Acuma de, îmi cer scuze pentru incultura mea, da’nici în o mie de vieţi nu m-aşfi imaginat că valoarea unei judecăţi este dată de numărul mare de proşti care-o află (citesc)!! Abia acum realizez că unde io îmi doresc să nu fiu citită de niciunu (prost) judecăţile mele sunt nule. Vai mie, vai mie!

Nu ştiu dacă intenţia ta iniţială a fost (doar) să-mi demonstrezi faptul pentru care ar tb să te citesc, însă modul prin care-ai ales să o pui în aplicarei a avut ca unic rezultat tocmai contrariul. Dacă nici înainte nu mi-ai spus mare lucru, şi crede-mă chiar am citit toate secţiunile forum-ului, acum m-ai convins pe deplin de ce nu ar trebui CU NICIUN chip să o mai fac!
Văd că-i dai înainte cu tâmpeniile pe care numai un geniu ca tine ar putea să le emită, uite un ex: eşti o incultă dpdv cinematografic, da’ ce să vezi chiar te uiţi la multe filme (evident cele despre care eu (Liviu) am umplut forumul cu recenziile), ăăăă… şi când aveam vârsta mea erai şi mai incultă… decât mine (Liviu).

No, ce-ai făcut ai angajat un medium, sau doar citeşti dimineaţa-n urină, ăăă… sau doar ţi-a păpat căţelu manualul de logică, şi mai stai şi prost cu memoria?!

În încheiere am să-ţi mulţumesc că mi-a demonstrat “teoria”, nu asta fusese intenţia acestui topic. Sunt îngrijorată de faptul că delirul ăsta de grandoare de care-ai dai constant dovadă, nu că ar fi anormal să avem o părere bună despre noi înşine, însă dacă ai început de la 20 de ani cu siguranţă la 40 vei ţine discursuri în faţa colegilor de ospiciu. Te rog nu o lua ca pe-o insultă pentru că nu e. Ai toată compasiunea mea, evident şi ceva dezgust – asta ca să-ţi spun ce simt cu adevărat vis-�*-vis de tine, sentimente pe care mi le-au indus doar propriile-ţi cuvinte, altceva nu ştiu, şi nici nu vreau să ştiu, însă dacă aş şti categoric nu le-aş scoate din context (viaţa ta reală) şi nici că ţi le-aş reproşa pe un forum despre filme.

Shizofrenie. Întreabă-l pe profesor despre ea.

Am să repet pentru ultima oară: faptul că nu vreau, pentru că nu am timp, nu-mi spun nimc, nu am chef de chat, să vb cu persoane sub 30 mă priveşte strict pe mine. Voi puteţi scrie/ vb cu oricine şi oriunde, chiar nu mă interesează DELOC acest aspect. Şi eu şi voi existăm, pe acest forum, indiferent de voinţa şi dorinţa cuiva de-a ne citi. Personal chiar mă deranjează să fiu citită de oameni care nu mă pricep, de-aia am şi luat decizia de a aşterge tot ce-mi aparţine, şi dacă eu nu-mi iubesc cuvintele şi nu sunt de-acord cu opiniile mele nimeni nu e! însă nu mă deranjează, ba chiar mă bucură dacă cei care nu mă înţeleg, mă consideră inclută, ţărancă (LOL) şi nerealizată îşi văd de viaţa lor demnă şi cu multe sensuri şi trec peste postările mele, cele pe care oricum am să le şterg. etc. etc.

Io chiar vreau ca toată lumea să fie fericită făcând numai ceea ce-i place.

Aaa… şi evident că am şi excepţii, una dintre minţile sub 30 de ani care-mi plac din cel mai mult aci e a lui Mistah J. el înţelege.

Last edited by Dragomara : 21 Nov 2009 at 16:20.
Dragomara is offline   sendpm.gif