View Single Post
Old 20 Nov 2009, 18:34   #61
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation

Originally Posted by Liviu-:
Bla-bla-bla!
Mulţumesc pentru analiză, la modul în care ai făcut-o mai potrivită-ţi era meseria de... măcelar. Nu cred că e încă timpul pierut să ţi-o schimbi. Îmi pare rău că trebuie să te dezamâgesc şi să nu mă laud asemenea ţie cu trecutele, prezentele şi viitoarele mele realizări, bunul-simţ, inteligenţa, maturitatea şi nu în ultimul rând viaţa m-au învăţat că nu eu tb să vb despre mine.

Cum am tot repetat-o pe acest forum nu e dovadă de inteligenţă să vb despre ceea ce nu ştii/ cunoşti, în cazul tău, despre mine, da'dacă tu ţii neapărat, io chiar nu mă supăr şi chiar o consider un mare privilegiu, întotdeauna am visat să fiu psihanalizată de viitori autointitulaţi oameni de mare cultură şi caracter. pe bune!

Poate dacă creierul tău nu ar fi atât de cult dpdv cinematografic şi-ar fi pus ceva mai multe întrebări decât cele pe care ar fi tb să le fi rezolvat deja la lecţiile de geografie/ economie din gimnaziu, poate că ştiu ceva mai multă psihologie decât tine, şi poate că nu de pe forum, cu toate că cei asemenea ţie există numai pe Internet, în viaţa reală nu cred să fi întâlnit pe cineva care să fi afirmat "aaa... eşti din Focşani, comuna aia mică, deci eşti idiot şi aşa o să mori..." poate că dacă citeai mai mult, şi mai atent, poate că ai fi intuit, dacă nu priceput ceva.

Foarte pe scurt, că nu vreau să-ţi răpesc timpul de postat cronici valoroase: când mai faci o astfel de valoroasă analiză psihologică, intelectuală şi umană te rog frumos ia-te pe tine drept etalon, asta dacă nu vrei să râdă şi curcile de tine. adică io, cea din comună, cea care mă uit la multe filme şi care evident scriu numai unde citesc geniile în devenire, adică la cafenea. (corul: Dragomara nu se uită la multe filme. dimpotrivă. asta şi unde n-are timp în viaţa ei lipsită de realizări. )

în încheiere am să-ţi spun ceea ce i-am tot repetat Illotemporei: te pricepi tu la oameni la fel de bine cum mă pricep io la struţi. şi io chiar nu am habar de... struţi

no, baftă domn'doctor! complimente mămichii tale pentru modul în care te-a crescut! aaa... şi lasă-te de filme, şi de psihologie pentru că eşti mult prea talentat, terci drect la politică. parcă te şi vâd: io care... io care am dres.... io care am făcut... io care...

(mi-a fost ruşinică citindu-te, acelaşi gen de ruşine pe care am trăit-o citindu-l pe Keep, unul dintre oamenii cărora le vreau tot binele din lume, şi tocmai de-aia le spun întotdeauna (şi mai mereu degeaba) adevărul, mi-a fost deci ruşine, pentru că atunci când spui psihologie nu te referi la cel care inventează omul, la literat, ci la cel care-ar tb să-i cunoască sufletul, chestie care e fffff departe de tine.)

mulţumesc încă o dată pentru că mi-ai întrecut deja judecăţile. acum nu că răutatea şi nesimţirea ar fi făcut parte din opiniile mele iniţiale vis-a-vis de tine. totuşi câtă dreptate avea Alexandru Paleologu!

PS: felicitări celor care te-au "sprijinit", în faptele mari stă caracterul. luaţi aminte! :

PS1: dacă ai fi făcut ceea ce te-am rugat de zeci de ori, şi anume să-ţi scrii vârsta, ambii am fi fost mai câştigaţi, sau cel puţin io. n-aş mai fi postat la Cafenea cu toate că sunt o nerealizată dintr-o comună pe care geniul tău n-a reuşit să o asimileze. (comuna - lol). iar tu ţi-ai fi manifestat geniul incontestabil în invizibile cronici care ţi-ar fi pus în valoare şi mai invizibila cultură. cinematografică.

Last edited by Dragomara : 20 Nov 2009 at 18:48.
Dragomara is offline   sendpm.gif