View Single Post
Old 20 Nov 2009, 12:37   #50
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Dragomara:
- întrebaţi orice amărât de psiholog despre faptul că vârsta este unul dintre aspectele importante în stabilirea nivelului intelectual al unei persoane

Uite maine am psihologia si-mi voi intreba profesorul, bineinteles cu inca o intrebare suplimentara de al carui raspuns vei beneficia. Iti promit ca nu te las asa si iti voi spune exact de ce suferi.

Imi cer scuze, nu ma puteam abtine...

Cat despre chestia cu varsta mi se pare ca subiectul e inutil. Cu totii (pardon, cei mai normali dintre noi) stim ca nu e un criteriu prea important, desi bineinteles intr-o mica masura conteaza, dar cum variaza atat de mult de la o persoana la alta devine cam irelevant pentru a fi discutat.

Cum ziceati si voi Disciple e bun exemplu de persoana tanara care pare destul de matura.

Si la polul celalalt e un user nou pe Cinemagia care are varsta afisata si figureaza cu 30 de ani, desi dupa mesajele postate as putea zice ca are in jur de 14 sau chiar mai putin. Nu vreau sa para lipsa de respect, poate e doar o aparenta, poate pur si simplu nu are timp de mai mult sau considera ca nu e nevoie sa scrie corect, de multe ori si eu fac la fel (nu ma refer la scris corect, desi mi se intampla destul de des sa fac greseli, dar la alt nivel) si tratez cu prea multa superficialitate unele chestii pentru ca nu-mi permite timpul sau pur si simplu din comoditate.

Last edited by Liviu- : 22 Nov 2009 at 14:45.
Liviu- is offline   sendpm.gif