Originally Posted by Pitbull:
Explicaţie pentru sugaci şi nu numai
- Nu e relevantä cu privire la nivelul intelectual al userilor.
- Nu e relevantä nici cu privire la alte criterii semnificative pentru continutul si scopurile forumului.
- Fiecare user are dreptul de a decide dacä si-o declarä sau nu; deci, nu le putem impune s-o facä.
- Nu se poate controla veracitatea datelor declarate, deci tot efortul ar sta sub semnul îndoielii.
|
frate, dar voi ori nu citiţi, ori nu pricepeţi, sau sunteţi doar rău intenţionaţi, ori toate 3 la un loc.
- întrebaţi orice
amărât de psiholog despre faptul că vârsta este unul dintre aspectele importante în stabilirea nivelului intelectual al unei persoane
- a fost o vreme, foarte scurtă ce-i drept, în care am crezut că acest site/ forum chiar are profil cultural.
acum, unde vii şi-mi spui că tu poţi (şi o şi faci) să minţi în legătură cu identiatea ta când îţi creezi contul, mă întorc la afirmaţia pe care-o tot repet de ceva zile şi anume CineMagia=Hi5.
dacă afirmaţia asta nu are legătură cu lipsa aia de maturitate de care tot vb eu, atunci io sunt tâmpitâ şi nu ştiu ce presupune un site cultural?!
- să te uiţi ca boul (scuzaţi expresia, dar ştiu cel puţin o duzină de cazuri pe-aci, useri pe care io vreau să-i ocolesc, şi care evident din întâmplare au sub 30 de ani), ei bine să te uiţi ca boul continuu la filme, din care nu înţelegi (=înveţi, aplici) nimic nu are nimic de-a face cu, cultura cinematografică. din punctul meu dv, ca nivel intelectual această activitate nu depăşeşte simplu hobby de-a bate mingea pe maidan all day long! fiind mai sănătos chiar e de preferat cel din urmă.
- controlatul veridicităţii datelor e valabil (şi util) siteurilor de dating, aşa ceva nu are ce căuta pe un site de cultură.
Concluzie: din ce-am citit în ultimele zile constat că singura chestie care se urmăreşte aci este HI5-izarea site-ului.
unde administraţia a avut grijă să înlăture prin deciziile înţelepte mai toţi cinefillii şi oamenii de cultură autentici nu-mi rămâne decât să vă felicit! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! şi la mai mare! nu prea văd ce-ar mai putea urma?!

după cum am mai spus, mai jos chiar nu se poate, nu de alta, da'chiar nu mai e unde.
vreau să cred că ăsta nu e rezultatul unei campanii (strategii) anume gândite de către cineva, ci că e doar rodul neştiinţei, nepriceperii şi dezinteresului administraţiei, în speţă al moderatorilor. acum nu că sugacii ăia, cei cu care nu mai vreau eu să vb nu ar avea şi ei meritul lor.
oricum, PĂCAT, lucrurile s-ar fi putut termina cu totul altfel.