Originally Posted by Judex:
Hai ca ma bag si eu in gura Dragomarei: sor'mio doi, nu crezi ca pe un forum din asta ar trebui sa primeze mai degraba opiniile exprimate decat userii in sine? Si competenta opiniilor decat maturitatea lor? Io-s de acord ca toate astea tre sa fie convergente pentru a satisface anumite exigente, dar tu insisti prea mult pe elementul 'maturitate'. Ca sa nu mai spun ca impui un prag de un relativism halucinant.
|
Judex hai că m-ai dat pe spate de râs cu postarea asta gen Caragiale.
explicaţie pentru sugaci şi nu numai: competenţa opiniilor este dată de experienţa de viaţă, de maturitatea şi nu în ultimul rând educaţia şi cultura userilor. no, vezi exemplul sugaciului de mai sus, cel care s-a băgat iar musca-n lapte şi o scos din context o afirmaţie care era adresată strict lui Keep şi Pitbull. ştiu ei ŞI de ce.
"
Ca sa nu mai spun ca impui un prag de un relativism halucinant." - ce dracu vrea să-nsemnea asta?!
repet pentru a cincizeceamia oară: nu vouă vă impun cu cine să vb, şi ce să scrieţi, sinceră să fiu nu cred că valoarea intelectuală a forum-ului a fost mai jos decât în ultimul an, nici nu cred că se poate mai jos, faptul că asta nu pune pe gânduri administraţia nu e problema mea, eu una vreau NUMAI să-i ocolesc din prima pe cei care nu-mi spun MIE nimic. voi n-aveţi decât a citi şi posta în draci, nu asta e problema mea. că vârsta e principalul criteriu e numai problema mea. nu mă consider încă Dumnezeu ca să pot afirma că "legile mele" sunt universal valabile, însă ştiu ce e bine pentru mine.
tot n-am priceput ce aveţi majoritatea împotriva afişării vârstei!? parcă v-aş fi cerut numărul cardului...
până să apară forumul nou Gloria în cerea-n privat fotografii (cu mine) pentru că în noul forum (ăsta) userii urmau să aibă profil real, iar acum nu vreţi să bifaţi o opţiune obişnuită, să mor io dacă mai înţeleg ceva?!
chestia asta cu greutatea tehnică de-a implementa opţiunea-n discuţie să i-o spuneţi lui Mutu.
...şi unde e tata-mare Daniel, să vină imediat aici? omul ăla pricepând din prima, chiar e-o excepţie.