no, hai că m-aţi convins că un text (în speţă al meu) este greu de "descifrat" şi de către persoanele peste 30 de ani (voi 2), darmite de către restul lumii (cea sub 30, cu care nu vreau io să discut).
acum nu ştiu ce fel de scriitori sunteţi voi, dacă vă este imposibil să sesizaţi până şi cea mai elementară caracteristică a unui text, şi anume "tonul" lui?!

evident că am fost ironică când v-am interzis să faceţi ceea ce se deducea din mesajul
găgăuţei. postarea aia a fost doar una din sutele de motive din care nu vreau să-i citesc pe majoritatea de pe-aci.
Keep - nu am să-ţi dau c/p din postarea ta în care făceai paralela aceea incalificabilă între tine şi marele scriitor. apropo, chiar l-ai citit
în întregime, sau doar faci uz de părerile altora, evident înţelese prost?! dp meu dv te poţi compara cu
oricine, însă de data asta situaţia este de-un ridicol ieşit din comun, iar râsul meu este doar o manifestare firească, care vine în urma unui imens sentiment de jenă. acum mă întreb între care şi care capodoperă face legătură acest
Ho, ho, ho al tău?!
cum ştiu că fiecare dintre noi avem o părerea
extraordinară despre noi înşine, dacă noi nu ne iubim cine s-o facă?! totuşi, ceva mai multă sinceritate, inteligenţă şi ce de nu, decenţă în afirmarea propriei valori nu ar strica, asta dacă nu vrem să cădem în penibil, aşa cum ţi s-a întâmplat ţie.
mă rog, sau poate că asta e noua strategie a ta de marketing, mai ştii?!
@Pitbull - nu ştiu ce se întâmplă cu tine în ultima vreme, sentimentul meu e ori că nu citeşti ce scriu, ori că nu înţelegi, ori că te prefaci că nu pricepi "înţelegând" numai ce-ţi convine. foarte pe scurt:
- intotodeauna am detestat chat-ul (mai ales pe timpul meu),
- nu eu am vrut să se voteze ceea ce, REPET, pe foumuri CIVILIZATE există implicit, şi anume vârsta utilizatorilor. Gloria a fost cea care-a propus, şi apoi a făcut uitată asta. te rog reciteşte postările,
- în 2 ani de forum CineMagia m-am super convins de modul în care se votează (şi nu numai) aici, după ce mi-am citit, postat pe forum de câtre ŞtefanDo, mesajul MEU PRIVAT, la nici 2 minute după ce-l expediasem. cât despre tine, dacă ţi-ai uitat "hobby-urile" zi-mi numai, şi imediat îţi aduc link-ul de pe blog-ul meu, cel în care cred că-ţi mai aminteşti cum şi unde m-ai rugat să votez, nu?! deci nu-mi vb de corectitudine, te rog.
mă rog, nu-ţi contest buna intenţie, însă la cum vă cunosc mijloacele, valoarea ei e nulă, din păcate.
m-am gândit azi la motivele din care cineva ar dori să nu i se afişeze vârsta, în contextul cerut de mine, şi am ajuns la următoarele concluzii:
1) persoana in cauză are
sub 30 de ani şi consideră că opiniile ei sunt sub această vârstă, şi deci ar vrea ca eu să o citesc, totuşi,
2) persoana in cauză are
peste 30 de ani şi consideră că opiniile ei sunt sub această vârstă, şi iarăşi ar vrea ca eu să o citesc, totuşi,
3) indiferent de vârstă şi de opiniile personale, persoana în cauză există doar pe şi prin intermediul Netului, NUMAI atâta vreme cât eu sunt OBLIGATĂ (că de, nu-i ştiu vârsta) să o citesc. dp meu dv cazul asta e cel mai tragic.
acum de, o fi eu
anormală, însă când mi se spune că sunt neinteresantă în insistenţa mea, că obişnuiesc să consum timpul inutil timpul altora, primul meu impuls e să fug ca din puşcă, să mă ascund undeva, să-mi analizez comportamentul, şi în final să nu mai dau ochii în veci cu acel om.
io una din tot ceea ce se întâmplă aici am dedus că unora chiar le place să-şi piardă timpul cu mine.

din păcate nu este reciproc, şi asta poate unde nu mă ridic nici măcar le nivelul degetului mic al lui Dostoievski (=glumă).