Originally Posted by Liviu-:
Dragomara, lasa orgoliul la o parte si nu uita ca fiecare e liber sa citeasca ce vrea. Da! Sunt exact aceleasi cuvinte... Interpretarea lor? Simpla. Eu sunt liber sa te citesc daca vreau, tu de asemenea esti libera sa ma citesti daca vrei. Eu sunt liber sa iti raspund daca vreau, tu esti libera sa imi raspunzi daca vrei. Cum nimeni nu ti-a cerut sa ne citesti sau sa ne raspunzi care e problema? Pentru o persoana care te mandresti cu logica ta impecabila prea treci cu vederea peste lucrurile logice care nu iti convin.
|
geniul meu, problema e că IO NU VREAU SĂ TE CITESC ŞI NICI SĂ-MI răspunzi, că-mi consumi inutil timpul, drept urmare scrie dracului o dată vârsta aia la profil, te rog, sau numără de 3 ori pe deşte şi roagă pe careva care-a trecut deja de grupa pregătitoare să scrie pentru tine!
pricepeţi dracului o dată că nu mă intresezeză despre ce faceţi voi, VREAU DOAR SĂ VĂ IGNOR de-aia am nevoie de vârsta voastră. nu mi se pare corect să ignor pe toată lumea, şi nici nu am timpul vostru să fac cercetări pentru 250.000 de useri ca să văd cine când s-a născut.
no, ai priceput?!