Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by Lili1982:
Chiar ma amuza chestia cu varsta... e o pierdere de timp  ! Cine a vrut sa o arate nu s-a ferit de la bun inceput  . Iar pentru cei care au sub 30 (ca si mine), nu inteleg de ce va supara ce zice dragomara... Lasati orgoliul la o parte si nu uitati ca fiecare e liber sa citeasca pe cine vrea !
|
no, uite că s-a întâmplat miracolul, a priceput, în final, cineva! slavă Domnului, chiar îmi pierdusem speranţa. 
|
Dragomara, lasa orgoliul la o parte si nu uita ca fiecare e liber sa citeasca ce vrea. Da! Sunt exact aceleasi cuvinte... Interpretarea lor? Simpla. Eu sunt liber sa te citesc daca vreau, tu de asemenea esti libera sa ma citesti daca vrei. Eu sunt liber sa iti raspund daca vreau, tu esti libera sa imi raspunzi daca vrei. Cum nimeni nu ti-a cerut sa ne citesti sau sa ne raspunzi care e problema? Pentru o persoana care te mandresti cu logica ta impecabila prea treci cu vederea peste lucrurile logice care nu iti convin.
Originally Posted by Lili1982:
Iar pentru cei care au sub 30 (ca si mine), nu inteleg de ce va supara ce zice dragomara... Lasati orgoliul la o parte si nu uitati ca fiecare e liber sa citeasca pe cine vrea !
|
Nu cred ca supara pe nimeni, dar se contrazice singura. Pe de o parte zice ca nu vrea sa-si piarda timpul cu noi, pe de alta parta nu intelege faptul ca aceasta pierdere de timp e tot din cauza ei, pentru ca nimeni nu ii cere sa ne bage in seama. Noi scriem si atat, ea e libera sa aleaga intre a-si pierde timpul citindu-ne si raspunzandu-ne sau nu.