Originally Posted by StefanDo:
am sters cateva mesaje de mai sus, pe langa ca erau off-topic, dezvaluiau detalii confidentiale (cel putin deocamdata, pana inchidem acest poll) despre un user bannat. Ca sa nu mai spun ca parerile despre sanatatea mintala a respectivului sunt mai mult decat deplasate.
|
ha?!

Pitbulle mamă, de câte ori să-ţi repet NU MAI FOLOSI cerneala simpatică pe forum!!
Ştefane - acum pe bune, da'chiar îmi fac griji pentru
sănătatea ta mintală.

că nu pricepi majoritatea frazelor scrise (pe acest forum) e
aproape de înţeles, dar că induci deliberat lumea-n eroare ştergând postări la normă... e un aspect care nu ţine numai de inteligenţă, ci şi de caracter, adică e dovadă de rea-voinţă.
care erau, fratele meu, detaliile alea confidenţiale despre un user banat?! vârsta lui Hale!

sau faptul că Pitbull afirma că i-a dat nu-ştiu-câte şanse Paulinei?!
no, hai fii şi tu o dată băiat corect şi adu postările înapoi, sau du-le în topicul ăla care se duc aşa-zisele off-topice, dacă tot consideri că sunt off-topic.
auzi, tu eşti vreodată conştient că genul ăsta de manifestări nu face decât să te incrimineze şi mai mult?! (evident nu-n ochii mei, într-ai mei nu mai ai cum să mai scazi.) întrebarea asta e pur retorică, sper că ştii ce-i aia.
PS: mi-am salvat postarea. şi-am să fac tot posibilul să rescriu/ repostez şi penultima mea postare.
PS1: că uitasem, cum rămâne cu MODERATORUL Gloria, cel care a postat un mesaj privat cu date absolut confidenţiale despre un user, JACTATI. ea are voie sau ce?! sau asta e o nouă politică de eliminare a
userilor nedoriţi?!
unde mama naibii era corectitudinea ta atunci?! unde-ţi erau principiile?!
nu am nimic cu tipa, dar aşa, ca fapt divers, NICI MĂCAR nu şi-a cerut scuze şi NICI MĂCAR nu a încercat să-şi corectez greşeala, BA MAI MULT a ţinut-o tot pe-a ei.
no, şi acum hai să stăm strâmb şi să privim drept: se cade ca astfel de exemplu să fie TOCMAI un MODERATOR?! io una zic că NU.