View Single Post
Old 16 Nov 2009, 16:51   #1363
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

"NU mă interesează părerile celor sub 30 de ani" - Daca nu te intereseaza nu te obliga nimeni sa le citesti si cu atat mai mult sa ne raspunzi.

"nu mă interesează să cunosc pe nimeni." - Aici nu cred ca e ceva de dezbatut.

"NU am timp şi chef să te ajut să creşti" - Nu ti-a cerut nimeni asta.

"deci nu-mi consuma inutil timpul, te rog!" - Nu noi iti consumam timpul, ci tu. Prin faptul ca ne citesti mesajele iti consumi singura timpul. Prin faptul ca raspunzi mesajelor noastre iti consumi singura timpul. Pentru ca tu alegi sa ne bagi in seama iti consumi timpul, dar vinovatul pentru actiunea asta de a consuma timpul esti tu, nu noi, pentru ca noi nu te fortam sa o faci. Atat timp cat ai liberul arbitru de a alege intre a ne baga in seama si a nu ne baga in seama tu esti singura vinovata pentru aceast consum al timpului.

Am citit...

Inteleg ca problema ta e mai mult legata de faptul ca nu stii sigur daca varsta persoanei cu care discuti e peste 30 de ani, dar asta e problema ta, nu a celeilalte persoane. Atat timp cat alta solutie nu ai, nu una realizabila (pentru ca afisarea varstei tuturor membrilor de pe forum e cu siguranta irealizabil), iti propun sa dialoghezi doar cu persoanele despre care stii sigur ca au 30 de ani. Case closed.

PS: Uite cum in loc sa fi invatat mi-ati consumat timpul.

Last edited by Liviu- : 16 Nov 2009 at 16:57.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif