Originally Posted by Pitbull:
nici mäcar nu-si dä seama cä o face - crede sincer si generos cä majoritatea semenilor sunt mai prosti si mai putin morali ca ea, si nu e constientä cä afirmarea excesivä a acestei opinii îi ofenseazä pe drept cuvânt, iar pe ea o pune într-o luminä deosebit de dezavantajoasä.
|
deci LOL!
cu toată inteligenţa mea să mor io de-am putut pricepe cum te poate jigni ceea ce ştii că nu ţi se aplică?!
vroiam să fac o mică corecţie, şi anume NU cred, ŞTIU că majoritatea semenilor sunt proşti, imorali şi inculţi. ar fi şi imposibil să nu o ştiu, doar se străduie continuu să mă convingă. şi mai cred că nu e vina lor. nu total.
când o să vreau să fiu pusă-ntr-o lumină avantajoasă spunând cretinisme şi neadevăruri
categoric n-o să mai fiu eu.
Originally Posted by Pitbull:
Uite, aläturi, în topicul cu poll-ul, drept räsplatä cä i l-am fäcut, a trântit o aberatie despre niste fosti securisti care cicä gândesc la fel ca mine apropo de relatia dintre inteligentä si vârstä. Nu m-am supärat, am înteles cä era o replicä de tip dadaist, färä nici o logicä, si i-am räspuns cu o glumä similarä, despre raportul dintre viitorii cosmonauti, noptile säptämânii si dormitul pe stânga sau pe dreapta.
|
de fapt am vrut să spun
turnător, ceea ce în fond e tot un drac.
ce-am înţeles io din acel topic, fff pe scurt: el (=Pitbull) nu e de-acord cu afişarea vârstei userilor, pentru că el oricum ştie că el nu spune adevărul, şi deci e absolut convins (dracu'ştie de unde) că şi restul lumii face la fel. ceea ce nu e deloc aşa, evident.
acum vă întreb pe voi: dacă nu eşti sincer nici în cele mai neînsemnate aspecte ale vieţii, un cont pe un forum fiind un rahat pentru care nu cred că ar tb să te urmărească Interpolul, atunci ce valoare mai au judecăţile (=cronicile) tale pe acest forum?! care e motivul pentru care tb ca eu să te mai citesc?!
şi apoi dacă ştii că eşti (şi chiar eşti) sincer în toate afirmaţiile de unde ştii celălalt
musai minte?!
cât despre mine nu am minţit niciodată pentru am mă simţi io însămi mai bine, de ce aş face-o pentru ca altul să se simtă mai bine?!
oricum, subiectul e mult mai amplu, iar eu am alte treburi.
PS: ceea ce uită Pitbull, şi nu numai el (din păcate), e faptul că dacă m-ai minţit o singură dată, nu am să te mai cred niciodată, cel puţin nu în viaţa asta, deoarece tarele de caracter nu intră în aria mea de toleranţă.