Thread: "Thirst"
View Single Post
Old 14 Nov 2009, 12:54   #2
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Ca un fan inrait al lui Park asteptam de foarte mult filmul asta si cum l-am prins (pe torrent bineinteles) imediat l-am luat sa-l vad. Nu ma asteptam fie ceva comparabil cu Oldboy, dar tot aveam asteptari destul de mari de la el. Dupa ce l-am vazut pot spune ca sunt putin dezamagit, dar nu foarte mult. Inceputul mi s-a parut putin grabit, pana a ajuns preotul vampir, dar dupa atmosfera a fost buna pana undeva pe la mijlocul filmului cand parca nu se intampla mai nimic. A revenit insa in cam ultima treime a filmului, cea mai intersanta dupa parerea mea, finalul fiind unul normal pentru cum a decurs filmul.

Cea mai mare problema mi se pare atmosfera de pe la mijlocul filmului, problema intalnita si in Sympathy for Lady Vengeance de altfel. Cel putin asta e impresia mea. Culmea e ca nu am avut o astfel de problema cu Sympathy for Mr. Vengeance sau Oldboy care sunt mai vechi decat celelalte doua precizate mai sus. Ceea ce am mai observat a fost lipsa unui soundtrack de calibrul celui din Oldboy sau Sympathy for Lady Vengeance, desi tema muzicala principala e reusita, dar nu e de ajuns.

Oricum in ciuda acestor minusuri, poate doar pentru mine, filmul e destul de bun si sunt de acord cu aproape tot ce a zis Windom. Si tot legat de ceva ce zicea Windom, vampirul din Thirst mi se pare cel mai uman pe care l-am vazut intr-un astfel de film.

Cred ca o sa-l revad zilele astea ca sa-mi fac o imagine mai buna despre film, mai ales ca eram putin incomodat de o durere de cap la prima vizionare.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif