Originally Posted by Gospin:
@pitbull vrei sa zici ca nu ti-ai dat seama ca erai in vis, nu?
Era o perioada cand aveam cosmaruri, acum cativa ani dar a trecut!
Acum am un vis care tot se repeta. nu neaparat in fiecare noapte dar de 3-4 ori pe saptamana cred.De ex. azi - noapte nu l-am avut ci in seara trecuta  .
Locuind la etajul 10 m-am obisnuit cu inaltimea si nu am probleme, I mean (altii cand se vad la 10 si se uita in jos :O shock ).
In vis se intampla sa fiu pe bloc si chiar daca nu vreau ma arunc, o fac. I fucking hate that feeling !
Pana jos simt ca mi se taie respiratia, ca nu mai rezist, o senzatie foarte confuza, si culmea e ca ma prabusesc la pamant si nu prea simt nimic. Si chiar stiu ca visez, dar chestia asta e inevitabila .... nu inteleg de ce sar!
Intotdeauna ma bucur cand ma trezesc si imi dau seama ca a fost doar un vis ...
Apropo ? De ce ne miscam atat de "greoi" in vis ?
|
Chestia asta am visat-o si eu... de cateva ori... doar prima data am tresarit la asa zisul impact cu pamantul si atat de tare m-a framantat visul asta incat am ajuns sa stau de vorba cu o buna prietena care are un master in psihologie... Ea mi-a spus ca tine de subconstient si de anumite frustrari pe care le avem in viata reala. Practic inseamna ca nu ai curajul sa-ti asumi anumite responsabilitati sau amani rezolvarea unor lucruri importante... si in vis te arunci din nou in gol pentru ca subconstientul iti dicteaza ca trebuie sa prinzi curaj, sa iei taurul de coarne... In concluzie nu e ceva care trebuie sa te sperie. Incearca sa faci lucrurile diferit... Eu am scapat de el in urma cu ani buni ! Bafta !