Eu am ajuns la concluzia ca toti pro-basescienii sunt clonati. Absolut toti argumenteaza in primul rand infierand cu manie proletara Antena 3.
Ia voila de vedeti ceva proaspat din adunatura pede:
Quote:
Băsescu i-a promis lui Emil Boc şefia Camerei Deputaţilor şi, în cadrul unei discuţii confidenţiale cu apropiaţii, i-a cerut să candideze pentru funcţia de deputat, în colegiul uninominal nr. 1 Bucureşti, pe locul lăsat liber de Bogdan Olteanu. Cum se ştie, Bogdan Olteanu, la propunerea PNL, a fost confirmat de plenul Parlamentului viceguvernator BNR.
La discuţia amintită au participat Adriean Videanu, Radu Berceanu şi Vasile Blaga, iar hotărîrea Piratului a scos-o din sărite pe Roberta Anastase. Aceasta a primit vestea printr-un telefon dat de Videanu, în prezenţa mai multor colaboratori şi, neţinînd cont de nimic, a replicat nervoasă: "O să vorbesc şi eu cu Traian, nu cred că lucrurile rămîn aşa. Să nu mă facă a dracului Piticu', că chiar se întoarce la Cluj profesor!".
Sursele noastre mai spun că, după ce a încheiat convorbirea cu Videanu, Roberta Anastase chiar l-a sunat imediat pe Traian Băsescu şi, fără nici un fel de introducere, i-a spus: "Ce faci, darling? Aud că vrei să mi-o tragi fără măcar să-mi spui! Chiar aşa rău am ajuns?". Nu ştim ce a bălmăjit fostul ei posibil amant. Cert este că, după discuţie, Roberta s-a liniştit brusc şi a şuierat: "Mai vedem noi!".
|
Sa fim seriosi, astia-s niste imbecili. Iar politic sunt continuatorii FSN-ului. Inca de la inceput mi-a putit alianta politica cu pede. Avea sa se confirme totul cand au facut-o ulterior harcea-parcea.
@Coco
Referendumul e o tampenie, chichita electorala inventata de Base pentru a distrage atentia de la alegerile prezidentiale. Este de o inutilitate evidenta acest referendum, in conditiile in care UE impune tuturor statelor membre parlamente bicamerale din 2013. Daca, prin absurd, se decide trecerea la unicameral in urma acestui referendum, parlamentul actual va continua sa functioneze in forma actuala pana la data urmatoarelor alegeri, adica 2012. Vom avea apoi unicameral vreo juma' de an, pentru ca in 2013 sa revenim la bicameral: "Din 2013, toate tarile Uniunii Europene vor avea forme de parlament bicameral. Ceea ce domnul Basescu nu spune oamenilor si nu spun nici prietenii sai, este ca noi riscam sa ne aflam in urmatoarea situatie: sa facem acest referendum acum, sa iasa «DA» pentru parlament unicameral, sa facem niste comitete si comisii, modificam Constitutia, mai facem un referendum sa se pronunte asupra articolului de Constitutie modificat si facem parlament unicameral din 2012. in 2012, facem alegeri si avem parlament unicameral si in 2013, conform reglementarilor UE, facem un nou referendum ca sa modificam Constitutia si sa avem parlament bicameral",
a declarat, sambata, Crin Antonescu.