Originally Posted by corinka:
Lumineaza-ma si pe mine: cum ne poate "mana" un dictator spre democratie?
|
Already done: cu biciul.
Originally Posted by Pitbull:
tip Franco, care sä ne mâne cu biciul spre construirea unui sistem democratic si restaurarea Coroanei Române.
|
Originally Posted by Floydman:
Cred ca adevarata solutie ar fi ca societatea civila sa se revigoreze, si sa oblige clasa politica romaneasca, intr-un fel pe care inca nu il stiu, sa se conformeze lustratiei.
|
Just. Ia atentiune!
SOCIETATE CIVILA, REVIGOREAZA-TE! Si obligä clasa politica (la modu': dracu' stie cum) sä se conformeze lustratiei!
Originally Posted by Floydman:
Dupa mine, lustratia ar insemna interzicerea oricarui mod de implicare politica NU NUMAI A FOSTELOR CADRE PCR, dar si a TUTUROR membrilor partidelor politice actuale, care au activiat politic in Romania post decembrista.
|
Sedintä în Parlament:
"Si acum, stimati colegi, sä votäm legea lustratiei prin care ne vom interzice nouä însine orice mod de implicare politicä! Cine e pentru...? ...Haidei, mai cu viatä, mai cu viatä...! Hai, mai cu curaj - curaj, gäinä, cä te tai! Haideti, mä - mäcar UN VOT, acolo, ce puii mei...?"
Floyd e un om 100% onest si bine intentionat - ar uneori dä dovadä de-o naivitate de-a dreptul înduiosätoare.
Chambord, în schimb... Ar trebui sä-si schimbe nickul, în
chapeau!